PLUS - Ny eksklusiv sektion

På dagen hvor udgave 561 af magasinet BÅD udkommer, løfter vi samtidig sløret for vores nye sektion, hvor du finder mere til magasinets abonnenter, om du har et print- eller online abonnement. Med vores nye Plus-site (smugkig inkl. gratis artikler, red.) går vi her på Bådmagasinet ind i version 2.0 af låste artikler på vores site for abonnenter.

Et hav af flotte oplevelser
Hvad end du ønsker at læse dit magasin online på din computer, eller tablet, så får du mere end 60 magasiner, fem år, serveret i et overskueligt og indbydende webdesign.
skærmbillede 2020 04 29 kl. 20.33.08
Fra hvert magasin, tilbage fra årsskiftet, optræder der udvalgte artikler i det nye design, som skal være med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Der hvor der findes videoklip – det kunne være fra en bådtest, produktomtale eller lignende, ja der får du nu også serveret denne i historien, så fortællingen faktisk fremstår endnu mere komplet, end blot artiklen fra magasinet – deraf navnet PLUS.

Billederne præsenteres i store flotte fotogallerier, og det er planen at levere flere foto i PLUS, end hvad et magasin kan rumme på print.

Under konstant udbygning
Vi er startet med de mest populære stofområder. Bådtest – såvel nye som brugte - med sejl og motor, du finder interviews og portrætter, ligesom sektionen med rejseoplevelser og tursejlads vil, som resten af plus-sitet, være under konstant udbygning.

Nuværende abonnenter har (naturligvis) også adgang
Er du abonnent på print, så følger din helt egen gratis profil med – du skal blot oprette dig under punktet "For abonnenter" – ønsker du udelukkende online adgang, så køber du direkte adgang til PLUS, på websitet.

PLUS er serveret i et nyt og eksklusivt design, hvor den gode oplevelse, og tid til fordybelse, og i artikler leveret på nettet, er i højsædet.

For kun, ja nærmest et symbolsk beløb på kr. 39,- / mdr. - faktisk mindre end hvad en stor kop kaffe på Lagkagehuset, der får du online adgang til hele molevitten - ønsker du magasinet sendt hjem i din postkasse, skal du betale lige godt et par kroner mere - det kan ikke gøres meget mere rimeligt. 

God fornøjelse

cover 561 

For kun 39,- / mdr. får du adgang til hele molevitten, nu præsenteret i et nyt og tidsvarende webdesign - for magasinets abonnenter.

 Branchenyt

Svensk bådindustri kræver forbedret identifikation af båden

★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder