Sommertur på første klasse? - Book en Xc38

Related Articles: Den store mulighed - alle bør jo holde ferie til søs

Nu kan din drøm blive til virkelighed...gennem de seneste 10 år har mange danske sejlere søgt til varmere himmelstrøg for at tilbringe ferien i en charterbåd. Langt de fleste kommer opmuntrede og entusiastiske hjem efter en fantastisk ferie med familie eller venner.

X-Yachts værftet i Haderslev tilbyder nu, at du kan leje en ægte X-tursejler i en lille uges tid, i perioden fra maj til august, og få en oplevelse for livet. Konceptet har værftet valgt at kalde Xperience.

I en Xc 38’er årgang 2018, der har været benyttet som demobåd i ganske få uger, er man garanteret en afslappende ferie uanset vind og vejr.  Båden er veludstyret og let at sejle, og komfortabelt interiør sikrer, at også den feminine del af ferieholdet føler sig godt tilpas. Det er en eminent størrelse båd til sommertur i de danske farvande, og man vil helt sikkert fornemme at der her er tale om en sommertur på første klasse.

”Vi skal blive ved med at tænke nyt”, fortæller CEO Kræn Brinck Nielsen til den maritime presse, og fortsætter - ”vi vil gerne vise danskerne, at sejlads i en X-Yachts er en helt særlig oplevel-se, og vi har mange forespørgsler i denne tid. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk med forberedelserne for at sikre, at dem, der skal ud med Xc 38’eren, får en god oplevelse. Vi er klar til at søsætte projektet i begyndelsen af maj.”

Kræn fortæller endvidere, at det er Corona-tiden, der har medvirket til, at der skulle findes alternativer til det nuværende salgs-setup:

”Efter at have snakket med forskellige kunder, blev vi klar over, at sommerferien ligger hen i det uvisse for mange, når de nu ikke kan rejse udenlands, som de plejer. Der er ingen tvivl om, at muligheden for en uges ferie ombord på en X’er vil være en kærkommen chance for at prøve noget nyt”, siger Kræn.

På sigt vil X-Yachts udvide konceptet til også at omfatte andre modeller. Konceptet omfatter desuden, at hvis man efter endt ferie beslutter sig for at købe en X-Yacht, trækkes prisen for at leje båden, fra salgsprisen. Ferien starter i Haderslev ved værftet, hvor man får en guided rundvisning i produktionen – samt en grundig introduktion af båden, inden man sejler afsted.

Læs mere om at leje en Xc38 til årets sommertur her

xc38 agtenweb

Sommertur på første klasse? Nu kan du booke en Xc38 hos X-Yachts i Haderslev