En film af de meget sjældne - klubliv i gamle dage

I dagens verden laves en video med nærmeste mobil, upload på en af de sociale platforme og vupti, så er den ude i hele verden.

Sådan var det naturligvis ikke tilbage i 1933, men film – det blev der skabt. Selveste Paladium var på besøg i Hellerup Sejlklub, hvor man blandt andet fulgte de unge sejlere i oplæring af tovværksarbejde og navigation. I nyere tid er Hellerup Sejlklub gået hen og blevet en af verdens mest vindende af slagsen, wunder why ;-)

Prøv lige og nyd denne måde disse juniorer er linet op på rundt om bordet, og den store juniorleder går rundt som en anden censor og tjekke om de nu også har fanget hvad det handler om - den var ikke gået i dagens Danmark.

Hellerup Sejlklub
Efter at have set denne perle af en stumfilm, som er lagt op af filmcentralen, så forstår man måske bedre hvor Paul Elvstrøms grundighed kom fra. Det er ikke helt tilfældigt at verdens største sejler gennem tiderne, trådte sine barnesko i netop Hellerup Sejlklub, og som et yderst opmærksom medlem kommentere…"og den lille kanon bruges stadig til standerhejsning"