Jubilæums ØRC: Tilmeldingen åbner i dag

Related Articles: En aften i ØRC'ens tegn, ØRC - sikken en fest, ØRC lever, men ikke uden sejlere - hvor bliver I af ?, ØRC: Fritz og Poul har ikke levet forgæves...

I år er det nøjagtig 10 år siden Mads Christensen, Trine Fabienke, Jørgen Krogh & Casper Petz fik den skøre ide at krydse Øresund - og de sejlere som kom hele vejen, fik retten til at bære de grønne bukser.

ØRC startede som en spøg. Mads Christensen skulle have deltaget i ARC'n men desværre (eller heldigvis) kom båden som Mads skulle have sejlet på, aldrig afsted. Noget måtte der ske, og som en trøst fandt Mads, Trine Jørgen og Casper på at lave ØRCn - En grøn sejlerfest var født.

10 års jubilæum
I år skal du sætte kryds i kalenderen den 5. september, med start på farvandet ud for Hellerup, hvorefter et sejlerparty af et rally med temaet; "Din båd & besætning vælger selv" søger mod Dockan havn i Malmø. Altså en slags karneval for både...
Her vil dette års sensommer sejlerparty fortsætte med “[...] the same procedure as every year james”. Således vil der i Malmø vente en velkomst gewesen ved målgang i det svenske, og et måltid på en valgt restaurant, hvor der også er præmieoverrækkelse.

Der er med andre ord endnu en gang lagt op til et grønt brag af en party sejltur ved ØRC 2020, som bidrager til at samle sejlere i Øresundsregionen på tværs af klubber og klasser, og således bidrager til et rigere og større netværk blandt hyggelige, festlige og ikke mindst finurlige sejlere og en sjov afslutning på sæsonen for alle.

Som sædvanligt afviger sejladsbestemmelserne lidt fra det normale, da dykkerudstyr og plastik bassiner gerne må anvendes, blot skal denne service tilbydes alle deltagende både. Også radio er tilladt, der kan lyttes, og kommenteres på VHF kanalen. Vås og vittige bemærkninger kan potentielt bibringe tillægspoint.

Tilmeldingen åbner i dag - 1. April, hvor der vil være 180 eksklusive billetter af kr. 585,- pr. person, hvilket dækker for kapsejladsen, startgave, havnepenge, fri molebar, festmiddag, Dj & dans, fede præmier & meget andet. Vi kan selvfølgelig heller ikke gøre alt dette alene og derfor skal der også lyde en kæmpe stor tak til alle ØRC-sponsorer, som støtter projektet.

Er du klar på et finurlig rally, så skynd dig - tilmeld besætningen, og følg med på den nye ØRC hjemmeside

Fakta om årets rally
De seneste år har Hellerup Sejlklub samlet et stærkt hold til Race committé, som bl.a. har skabt en fantastisk ny finurlig hjemmeside der syder og bobler af sejlerparty. Derudover som nogen af jer nok ved, havde vi et “Åbent ØRC infomøde” i slutningen af oktober omkring feedback fra ØRC 2019. Her blev vi klogere og besluttede af temaet for 2020 skulle være åbent; “Din båd & besætning vælger selv”. Så hvis du også er i tvivl om hvad man kan klæde sig ud som eller lignende, så er “superhelte” ”hollywood” to hurtige bud. Dermed kan i bl.a. konkurrere om hvem der har besejret flest skurke ombord på jeres båd. Man kan altid lade beslutningen falde på dagen ved at tilmelde sig og deltage i dette års ØRC.