Bortgives - simpelthen gratis!

"Jeg må se i øjnene, at jeg ikke får restaureret denne smukke båd. Siden jeg erhvervede Saxon for et par år siden, har familiens arbejdsmæssige situation ændret sig, så jeg vil aldrig komme til at bruge den i det omfang, jeg havde tænkt."

Sådan skriver Geert Bilander i Facebook gruppen Tursejlads og Sejlsport, og fortsætter "Derfor giver jeg den nu videre til nogen, der har mod på opgaven. Det første billede viser Saxon, som den så ud, da den for år tilbage havde været i hænderne på Simon Bordal Hansen. Du kan finde hans udførlige restaurering her

Siden har Saxon skiftet ejere flere gange, og som det fremgår af de andre billeder, er det kun gået ned ad bakke. I dag står den på land i Ebeltoft. Skroget er sundt, dækket kan reddes, der medfølger mast og ældre sejl. Ældre VHF, lanterner og andre småting følger også med. Men der er ingen motor, ingen installationer, ingen aptering. Saxon kan afhentes for den nye ejers regning.

Du kan sende en besked til Geert Bilander hvis du er interesseret.

bortgives 2

Der skal unægtelig en indsats af de store for at få båden tilbage i den flotte stand som man kan se på øverste foto, men sikke dog nogle smukke linjer den har.