fbpx

FTLF til langtursejlerne - bliv hvor I er

Inkluder i Newsletter: Ja

Langtursejlernes forening FTLF forsøger i disse dage at støtte deres medlemmer, som er på langtur, og formidle kontakt til de danske myndigheder, hvis der bliver brug for hjælp.

FTLF har for nylig sendt et brev til det danske udenrigsministerium for at gøre opmærksom på den gruppe danske borgere, som i øjeblikket er på langtur - og måske kan få problemer, da havnene på grund af Covid-19 lukker ned i hele verdenen.

Samtidig har Udenrigsministeriet bedt FTLF om at opfordre alle langtursejlere ude i verden til at tilmelde sig danskerlisten.

Danskerlisten giver Udenrigsministeriet mulighed for at kontakte danske sejlere i udlandet og sende informationer om, hvordan man bør forholde sig, hvis krisen udvikler sig i det land, hvor sejlerne befinder sig. Samtidig opfordres man også til at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.til Udenrigsministeriet, hvis man ender med at komme i en nødsituation. Gerne med kopi til FTLF, så foreningen også er underrettet.

FTLF har påtaget sig, at holde Udenrigsministeriet underrettet om danske langtursejlere i udlandet, og de udfordringer de står overfor i forbindelse med den nuværende krise i det omfang, at sejlerne selv ønsker det.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *