FTLF til langtursejlerne - bliv hvor I er

Langtursejlernes forening FTLF forsøger i disse dage at støtte deres medlemmer, som er på langtur, og formidle kontakt til de danske myndigheder, hvis der bliver brug for hjælp.

FTLF har for nylig sendt et brev til det danske udenrigsministerium for at gøre opmærksom på den gruppe danske borgere, som i øjeblikket er på langtur - og måske kan få problemer, da havnene på grund af Covid-19 lukker ned i hele verdenen.

Samtidig har Udenrigsministeriet bedt FTLF om at opfordre alle langtursejlere ude i verden til at tilmelde sig danskerlisten.

Danskerlisten giver Udenrigsministeriet mulighed for at kontakte danske sejlere i udlandet og sende informationer om, hvordan man bør forholde sig, hvis krisen udvikler sig i det land, hvor sejlerne befinder sig. Samtidig opfordres man også til at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.til Udenrigsministeriet, hvis man ender med at komme i en nødsituation. Gerne med kopi til FTLF, så foreningen også er underrettet.

FTLF har påtaget sig, at holde Udenrigsministeriet underrettet om danske langtursejlere i udlandet, og de udfordringer de står overfor i forbindelse med den nuværende krise i det omfang, at sejlerne selv ønsker det.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker