fbpx

Dehler 30 OD med kæmpe potentiale - læs magasinartikel og se fotogalleri

Inkluder i Newsletter: Ja

Den vandt fuldt fortjent European Yacht of the Year i kategorien Racer Cruiser. Forhandleren af Dehler både herhjemme, Reese Marin i Aabenraa har allerede solgt det første eksemplar – Dehler 30 OD har virkelig skabt en båd, tæt på ’state of the art’ og gjort noget helt nyt, ikke kun for værftet, men for hele brancehn. Moderne tankegang, når der både skal være plads til race med få om bord, men også mulighed for tursejlads.

En yderst velsejlende lækker båd spækket med detaljer, et moderne udtryk der vil tiltrække sig fuld opmærksomhed i en hver havn. Morten Brandt har, sammen med resten af juryen i European Yacht of the Year, sejlet båden, hvilket der er kommet en dybdegående artikel om denne nye spændend båd ud af. Læs også om Dehlers 'Stealth Drive' et drev som 'forsvinder' op i båden - tænk at det findes, som Morten Brandt skriver.

Normalt ville denne artikel være låst, kun for abonnenter, men denne her har vi valgt at lade alle læsere kunne se - det er nemlig ikke hver dag der dukker sådan en båd op på markedet, og så er det blot et lille udpluk af hvad du finder i magasinet BÅD 560 som er på gaden i dag. 

God fornøjelse

dehler30od pdf

Skal du have den optimale oplevelse af en artikel i magasinet BÅD, så nyd din pdf vist i opslag. Klik på billedet og læs løs.

 




Seneste nyheder

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

Barselsvikaren - nu med fast job

KDY Sharks på podiet i Portugal






Kort nyt

Endnu mere hæder til det Maritimt Center

★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten





Udvalgte artikler *