Kom med på WOW Danmarkskortet

Selv om stort set al aktivitet på vandet er indstillet, så foregår der stadig mange ting i kulissen omkring sejlsport. De flittige folk omkring Women on Water arbejder ufortrødent videre med at udvikle konceptet, og deres seneste ide er at få skabt et 'landkort', hvor det tydeligt fremgår hvor der kunne være et 'åbent hus, kom og prøv arrangement el. lign.' for kvindelige sejlere.

Så om du er WOW, eller vend det gerne på hovedet så der står MOM, så er det stadig det primære formål er at få flere kvinder på vandet. Øvede som nye, unge som ældre, veninde som mødre.

WOW har brug for din hjælp
WOW er ved at lave en komplet 2020 liste og kort over "kom og sejl" arrangementer, hvor kvindelige interesserede, veninder, mødre eller kollegaer kan møde andre kvinder der sejler. Man behøver ikke have et etableret ’koncept’ som WOW for at byde velkommen.

Ofte får WOW henvendelser fra tidligere sejlere, nysgerrige og interesserede som gerne vil ud og sejle ’et sted i nærheden’ af hvor de bor. Et mere specifikt kort med kontaktdata vil gøre det nemmere for alle, selv at finde de mange gode tilbyd som findes rundt om i klubberne.

Kom med på kortet
Vi hører gerne fra dig, fra klubben eller en anden ansvarlig som er interesseret i at invitere nye med om bord og blive markeret på det kort som kommer til at være tilgængeligt på WOW’s hjemmeside.

Skriv en mail med information, dato for kommende arrangement, kontaktperson eller lign., til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på 2856 5180, så sørger vi for at I kommer med på kortet.