Kieler-ugen flyttes til september

Kiel har også taget konsekvensen af den verdensomspændende Covid-19 pandemi. Kielerugen flyttes til september, oprindelig planlagt til slutningen af juni.

Mens IOC stadig tamper rundt som elefanter i en glasbutik, og stadig mener OL skal afvikles efter planen, så kan man altså træffe beslutninger i Kiel. Kiels borgmester Hans-Werner Toyar forklarer at de som by, sammen med arrangørerne, har truffet denne tunge beslutning at flytte Kielerugen. Toyar udtaler at ’beslutningen naturligvis ikke var let for dem at tage, men taget i betragtning af den aktuelle udvikling er det den bedste løsning’.

Borgmesteren udtaler endvidere, at 'Kielerugen ikke kun er en sejladsbegivenhed, men frem for alt også en international byfest, og netop det internationale spiller ind for deres beslutning er taget allerede nu. Vi kunne godt vente med at træffe beslutninge, men i respekt for samtlige internationale deltagere, så ønsker vi at de bliver orienteret så hurtigt som muligt.' 

I Kiel har alle modtaget stor støtte og forståelse for deres beslutning. De næste par dage vil man have fokus på at informere de aktive deltagere samt klasseorganisationer.

SailGP
Man kan vist roligt konstatere at der hersker kaotiske tilstande i kapsejladskalenderen, og alt er faktisk, men forståeligt nok aflyst, og det at rykke et stævne til et nyt tidspunkt kan ikke undgå at skabe overlab/kollision med andre vigtige stævner.

I dette her tilfælde, så bliver årets Kieleruge altså afholdt samtidig med at SailGP gæster København, bad luck for dem som havde håber på at kunne deltage begge steder.Seneste nyheder

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"