fbpx

Forbliv i havn skriver FTLF

Related Articles: Covid-19: Alle deltager i kampen, International bådbranche mærker Corona-effekten, Kinesiske sejlere bliver hjemme - hvornår ser vi det første stævne aflyst?
Inkluder i Newsletter: Ja

Efterhånden som vi får rapporter ind fra hele verden, tegner der sig et billede af lukkede havne og grænser mange steder i verden. Situationen udvikler sig fra time til time, og der er konstant ændringer i lokale forhold.

På baggrund af den nuværende situation er anbefalingen, at man forbliver i havn, og ikke sejler videre. Man risikerer at møde en lukket havn næste sted.
F.eks. er alle havne på Azorerne og Madeira lukkede, foreløbig til udgangen af måneden. Så slå koldt vand i blodet, og vær forberedt på at skulle ligge stille en periode, indtil forholdene har normaliseret sig.

Det vil betyde ændrede sejladsplaner for rigtig mange. Gaster kan måske ikke komme hjem derudefra, og gaster hjemmefra kan ikke komme ud til bådene. Det giver skippere en masse ekstra udfordringer, som vi håber de forstår at klare på en fornuftig måde.

Følg udviklingen på noonsite.com, hvor de seneste informationer løbende bliver opdateret for de enkelte destinationer.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *