Dansk Sejlunion aflyser ALT - kalder sejlere hjem

Der tegner sig nu et meget alvorligt billede af situationen i forhold til smittespredningen. Derfor ændrer regeringen og myndighederne strategi og fraråder unødvendig kontakt mellem borgerne og lukning af institutioner.

I det lys har Dansk Sejlunion besluttet at aflyse alle arrangementer resten af marts måned – med mulighed for forlængelse. Det gælder generalforsamling, kurser, minikonferencer og workshops.

Vi anbefaler samtidig vores medlemsklubber at gøre det samme - det skriver Unionen på deres nye website www.dansksejlunion.dk

Spørgsmål
Har du spørgsmål til coronavirussens indflydelse på jeres klubs arrangementer eller lign. kan du kontakte Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche

Mange klubber står over for at afholde generalforsamlinger, hvor terminen er vedtægtsbestemt. Det er Unionens holdning, at der nu foreligger en så alvorlig situation, at sådanne frister kan tilsidesættes.

DS anbefaler alle klubbernes medlemmer at følge myndighedernes anvisninger omhyggeligt. Det gælder særligt i forhold til udlandsrejser.

Unionens medarbejdere vil i det omfang det er muligt arbejde hjemmefra med sædvanlig betjening af klubbernes forespørgsler, og man afbryder samtidig igangværende træningsaktiviteter i udlandet.

Dansk Sejlunion ønsker ikke at tage nogen unødige risici og går ud fra, at klubber og medlemmer anlægger samme tilgang til udfordringerne.

Dansk Sejlunion vil løbende holde klubberne orienteret om situationen.

Kilde: Dansk Sejlunion