fbpx

De unge har talt - nyeste tiltag er matchrace camp

Inkluder i Newsletter: Ja

Youngsters starter sæsonen lidt anderledes. Youngsters MATCHRACE CAMP er årets første aktivitet i samarbejde med Middelfart Sejlklub og de unge bag Youngsters. Campen bliver for alle dem der er vilde med sejlads, matchrace, taktik og fællesskab. Campen er d. 17.-19. april.

2020 med nye aktiviteter
Youngsters er et initiativ til de unge, for de unge. Det betyder at 2020 bliver med nye aktiviteter, herunder en specifik fokuseret weekend med taktik og tætte dueller og naturligvis stadig med det sociale i højsæde. Det sker i samarbejde med Middelfart sejlklub d. 17.-19. april 2020.

Rasmus Bolvig, del af Youngsters gruppen fortæller ”Det er rigtig fedt med mere fokus på kapsejlads, det kommer helt sikkert til at skabe bedre sammenhold blandt os ungdomssejlere. Vi glæder os rigtig meget til de nye ting der er på årets Youngsters program”.

De unge bliver klædt på og coachet at to dedikerede sejlere, tidligere Europamestre i Matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, som skal lære og guide de unge de sejladstekniske egenskaber kendt fra matchrace. Egenskaber og kompetencer som direkte kan overføres til fleet-race, ren win-win.

Fællesskab er stadig afgørende
Keywords for Youngsters Matchrace CAMP er: tætte dueller, samarbejde, sved på panden, udfordringer og fællesskab. Campen kommer til at foregår i tæt samarbejde med Middelfart Sejlklub, MatchRacing Denmark og Youngsters.

Praktik og pris
Prisen er: 800 kr. for campen, som løber over to en halv dag. Inkluderer er alle måltider, instruktører og undervisningsmateriale. Campen starter fredag aften med middag kl 19.00. Derefter er der hygge og andre aktiviteter i klubhuset.
Al overnatning foregår i Middelfart Sejlklub.

Der er begrænset antal pladser (36 pers.) til denne camp, så salget foregår efter først til mølle-princippet. Du skal være øvet kapsejler for at deltage og meget gerne en del af en etableret besætning.

Har du ikke en fast besætning så kontakt Youngsters-kontoret og vi hjælper dig.

Tilmeld dig her: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/31/




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *