De unge har talt - nyeste tiltag er matchrace camp

Youngsters starter sæsonen lidt anderledes. Youngsters MATCHRACE CAMP er årets første aktivitet i samarbejde med Middelfart Sejlklub og de unge bag Youngsters. Campen bliver for alle dem der er vilde med sejlads, matchrace, taktik og fællesskab. Campen er d. 17.-19. april.

2020 med nye aktiviteter
Youngsters er et initiativ til de unge, for de unge. Det betyder at 2020 bliver med nye aktiviteter, herunder en specifik fokuseret weekend med taktik og tætte dueller og naturligvis stadig med det sociale i højsæde. Det sker i samarbejde med Middelfart sejlklub d. 17.-19. april 2020.

Rasmus Bolvig, del af Youngsters gruppen fortæller ”Det er rigtig fedt med mere fokus på kapsejlads, det kommer helt sikkert til at skabe bedre sammenhold blandt os ungdomssejlere. Vi glæder os rigtig meget til de nye ting der er på årets Youngsters program”.

De unge bliver klædt på og coachet at to dedikerede sejlere, tidligere Europamestre i Matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, som skal lære og guide de unge de sejladstekniske egenskaber kendt fra matchrace. Egenskaber og kompetencer som direkte kan overføres til fleet-race, ren win-win.

Fællesskab er stadig afgørende
Keywords for Youngsters Matchrace CAMP er: tætte dueller, samarbejde, sved på panden, udfordringer og fællesskab. Campen kommer til at foregår i tæt samarbejde med Middelfart Sejlklub, MatchRacing Denmark og Youngsters.

Praktik og pris
Prisen er: 800 kr. for campen, som løber over to en halv dag. Inkluderer er alle måltider, instruktører og undervisningsmateriale. Campen starter fredag aften med middag kl 19.00. Derefter er der hygge og andre aktiviteter i klubhuset.
Al overnatning foregår i Middelfart Sejlklub.

Der er begrænset antal pladser (36 pers.) til denne camp, så salget foregår efter først til mølle-princippet. Du skal være øvet kapsejler for at deltage og meget gerne en del af en etableret besætning.

Har du ikke en fast besætning så kontakt Youngsters-kontoret og vi hjælper dig.

Tilmeld dig her: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/31/Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"