Dansk Sejlunion lukker website - ny betaversion under opbygning

Sejlsport.dk hører snart fortiden til. Dansk Sejlunion lukker deres gamle website og kører i øjeblikket en beta version af det nye, som det er målet med, skal være den førende vidensbase for sejlere og sejlklubber i Danmark.

Udviklingen af det nye site, som nu hedder www.dansksejlunion.dk har været i gang over en længere periode, og det har været målet at skabe en hjemmeside, der er brugervenlig på alle platforme – smartphone, tablet og pc. - et såkaldt responsivt website.

Målet med hjemmesiden er netop, at Dansk Sejlunions viden og information skal være let tilgængelig, uanset om du som sejler er i båden, på havnen, i klubben eller hjemme foran din pc. Foruden den tekniske opgradering vil dansksejlunion.dk lægge vægt på, at sidens indhold er værdiskabende for brugerne. Websitet vil løbende blive udbygget og justeret, og har du har forslag, ideer og kommentarer til dét, du ser på siden, vil Dansk Sejlunion gerne høre fra dig. Send evt. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..