Foråret nærmer sig - lørdag er der åbent hus i Risskov

Dansk Marine Center åbner dørene for et sort indendørs Boat Show i denne uge.

Nu, hvor båden skal gøres klar til foråret, er der inspiration at hente hos Dansk Marine Center i Risskov. Allerede på lørdag den 7. marts klokken 10-16 bliver dørene slået op til et 1800 kvadratmeter stort showroom, fyldt med sejlbåde, motorbåde, joller, gummibåde og motorer.

Ifølge arrangørerne bliver der noget for enhver smag og pengepung, hvad enten du er til nyt eller brugt. Marinecentret har tilbud på bådplejemidler og bundmaling, og har desuden originale reservedele fra Volvo Penta og Mercury, lige som man kan få demonstreret de nyeste højeffektive oliefyr og se og høre omdrejningerne på en Volvo Penta's dieselmotorer, når den startes op.

Hjælp at hente
Dansk Marine Center, som er er Østjyllands største bådforhandler af sejl- og motorbåde beliggende ved Egå Marina i Risskov, hjælper hvert år mange bådejere med at klargøre og søsætte deres både. Det sker fra Egå Marina, men centret har også servicefolk, som kommer ud til din marina, hvis du ønsker det. Du kan kontakte værkfører Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for hjælp.