Favorabelt tilbud: Ny udgave af KOMMAS HAVNELODS

Den nye udgave af KOMMAS HAVNELODS udkommer 1. april, men du kan allerede nu sikre dig et eksemplar, sammen med fire udgaver af magasinet BÅD. Og så endda til en yderst favorabel pris. Vi har købt et begrænset parti af den nye udgave, og som altid, så gælder de gode tilbud vores abonnementsafdeling tryller frem, både for nye og eksisterende abonnenter.

I dette tilfælde her, der bestiller du blot, og får leveret bogen få dage efter udgivelsen 1. april.

Er du ny læser, får du de kommende fire udgaver af magasinet BÅD (fra ultimo april, red.) leveret, og som eksisterende abonnent opskriver vi din ’restlevering’ med fire udgaver - skriv 'er abo' i kommentarfeltet på din ordre. Vælger du som eksisterende abonnent at benytte dig af dette gode tilbud, så skal du være opmærksom på at tilbuddet ikke kan erstatte tidligere fremsendte opkrævninger.

Vær klar til sæsonstart med den nye udgave af KOMMAS HAVNELODS, og få fire udgaver af det nye* magasinet BÅD hen over sommeren.

For kun 499,- + porto får du 'biblen' og fire udgaver af magasinet BÅD, bragt lige til døren. Klik her

Første udgave af magasinet BÅD vil blive leveret i uge 18 - ultimo april.

egenannonce forår 2020 opslag

* Med magasinet BÅDs nye frekvens, hvor vi udkommer 8 gange om året – hver 6. uge, så har vi samtidig valgt at bringe mere læsestof, og de enkelte udgaver udgør nu minimum 100 siders læsestof.Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen