fbpx

Egåsejler løber med Viggo's legat 2020

Related Articles: 100-årige Viggo fejret i propfyldt Aarhus Sejlklub, Aarhus-sejler får Viggos legat, Flot pris uddelt til ung optimistjollesejler, Kaløvig sejler første modtager af Viggo’s legat, Viggo Jacobsen legat uddelt til ung og talentfuld sejler, Viggo's legat til optimistsejlere og -sejlads i Aarhus

For sjette gang blev Viggo’s legatet uddelt, og i år går det til Mikkel Moesgaard fra Egå Sejlklub.

Et flot hop fra C til A
Den kun 11 årige Mikkel Moesgaard har kun sejlet siden sidste forår, men med en ihærdig indsats og et godt humør er han rykket fra C til A sejler, på bare en enkelt sæson. Mikkel er et godt eksempel på man godt kan blive en dygtig sejler, også selv om man ikke er startet med at sejle som helt lille, eller for den sags skyld kommer fra en sejlerfamilie.

Da Viggo Jacobsen tilbage i 2014 fyldte 100 år, blev dagen fejret med indstiftelsen af Viggo’s legat, på initiativ af Dansk Sejlunion og Aarhus Sejlklub. Formålet er at yde et kontant tilskud til udvikling af unge optimistjollesejlere. Der lægges vægt på, at legatmodtagerne er dygtige i ordets egentlige forstand: ihærdighed, engagement, vedholdenhed, talent og kammeratskab er kodeordene for tildelingen.

Legatet er finansieret af en indsamling som blev igangsat på Viggo Jacobsen 100-års fødselsdag, og der skal lyde en stort tak til Aarhus Sea Shop for at bidrage til Viggo’s legat uddeling i 2020.
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?