Oure udvider - nu også sejlads i Middelhavet

For at styrke evnen til at tage ansvar og lede båden sikkert på havet, udvides aktiviteterne i Middelhavet fra den kommende sæson 2020, som bl.a. består af et ophold med et internationalt Skipperacademy og som noget helt nyt, en ekstra uges træning i Middelhavet som co-skipper, under kyndig vejledning af skolens sejlundervisere.

Undervisningen finder sted i området omkring Split i Kroatien, hvor der efter endt kursus er jobmulighed som skipper.

Fordel ved at tage Skipperuddannelse
Det at være skipper er ikke kun faglige færdigheder! Evnen til at virke i et socialt tæt fælleskab, hvor man hele tiden bliver klogere på sig selv og andre, er en meget vigtig kompetence i forhold til at kunne få bådens dagligdag til at fungere. Udover det har man en række valgfag, som gør en klogere på emner, der gør en spændende at havde en nattevagt med. Man får meget at bidrage med til fælleskabet. Hermed opnår man en social kompetance som ruster én i forhold til at tage beslutninger, i forhold til besætningen og udstikke kursen.

På kurset får du:

  • Yachtskipper af 3. grad-bevis der giver dig ret til at være styrmand på fritidsfartøjer i fart på alle have, og ret til at føre fritidsfartøjer på op til 24 meter.
  • Træning og praktisk erfaring med søsikkerhed og førstehjælp (herunder Røde Kors' 12-timers førstehjælpsbevis). Vi arbejder med sikkerhedsprocedurer og afprøver potentielt farlige situationer under kontrollerede forhold for at give dig de nødvendige kompetencer til at kunne håndtere de mange sikkerhedsmæssige udfordringer på en langturssejlads. Læs vores søsikkerhedsprocedurer og instrukser her.
  • Kompetencer inden for teampsykologi, lederskab, kommunikation og samarbejde, tilrettelagt i samarbejde med det ledende konsulenthus Resonans.
  • Bådmandskursus, der indebærer både vedligeholdelseskurser og kursus i reparation af båd, sejl og rig.
  • VHF-radio-certifikat.
  • Dansk Sejlunions Instruktør 1-kursus, der giver dig brugbare faglige og pædagogiske værktøjer.
  • Sømandskab - korrekt håndtering af skib og udstyr, samt sikker og forsvarlig sejlads. 
  • Fysisk grundtræning gennem fitness, svømning, løb, MTB og meget mere.
  • Masser sejlerfaring, primært lokalt i det sydfynske øhav men også på en udenlandsrejse, op til en uges varighed, til en relevant destination.

Samlet pris for 20 uger, inklusiv rejser og materialer, kr. 44.100. 

Læs mere på Højskolens website her
Seneste nyheder

Vand ovenfra kan ødelægge en båd

I isolation på Martinique

Kommer der vind i sejlene, igen?


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen