Åbent hus hos X-Yacht i Haderslev

Den store udstilling på Boot i Düsseldorf er vel overstået og bådene er kommet hjem til værftet. Men knabt har bølgerne lagt sig, før der gøres klar til endnu en udstilling – denne gang hos X-Yacht, i deres egne udstillingshaller på værftet i Haderslev.

Om små 14 dage slår værftet nemlig dørene op til Åbent Hus arrangement, lørdag og søndag, den 7. og 8. marts fra kl. 10 - 17, hvor de nyeste modeller i sortimentet også udstilles - alle både med en prestigefyldt historik, og kåret som vindere i forskellige kategorier - herunder tre som har været kåret med titlen European Yacht of the Year.

”Vi vil fremover benytte hver en given lejlighed til at vise vores både frem i de velegnede udstillingshaller. Så for potentielle og nuværende X-Yachts kunder vil et besøg i Haderslev i marts blive en udsøgt fornøjelse med hele otte modeller som vil blive præsenteret på en perlerække”, udtaler værftets CEO, Kræn Brinck Nielsen.

Det vil være muligt at komme om bord på følgende både:

Fra XRange serien vil du kunne opleve: X49 - Cruising World’s ”Boat of the Year” * X46 - Cruising World’s “Boat of the Year” * X43 - Cruising World’s ”Boat of the Year” * og ikke mindst den nyeste kåring, X40 som løb med titlen “European Yacht of the Year” 

Fra Performance serien kan du opleve: Xp 44 – Sailing World’s ”Boat of the Year” * og den populære Xp38

Og fra Cruising serien: Xc 45 “European Yacht of the Year” * Xc 38 “European Yacht of the Year”

X-Yachts’ nøgleleverandører er også inviteret til at deltage. ”Vi er taknemmelige for, at vores partnere vil bakke op om vores åbent hus-arrange- menter, og der er mange, der har meldt deres ankomst. Det skaber ekstra liv at have gode forretningsforbindelser med om bord, og kunderne plejer at være glade for at få en snak om sejl, bom, elektronisk udstyr og alt muligt andet”, forklarer Kræn.

For at få lidt ekstra krydderi på weekenden, er der arrangeret foredrag både lørdag og søndag – begge dage kl. 11.
Lørdag er det X-Yachts medarbejder, Anders Bastiansen, der fortæller om sine erfaringer med singlehand-sejlads, og søndag kommer FTLF forbi værftet og giver et indlæg om langturssejlads. Alle er velkommen og kan tilmelde sig ved at sende en mail til An- dreas på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

X-Yachts vil være vært ved lette forfriskninger i løbet af weekenden.Seneste nyheder

Vand ovenfra kan ødelægge en båd

I isolation på Martinique

Kommer der vind i sejlene, igen?


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen