DH-DM: Tilmelding åbner i aften kl. 19 - er du klar?

Hvis du skal sikre dig en plads til årets DH-DM, er det nok en god ide at være klar ved tasterne i dag efter aftensmaden. Tilmeldingen åbner nemlig søndag den 16. februar kl. 19.00 og der en begrænsning på 90 pladser.

Arrangørerne bag DH-DM anbefaler, at alle som vil være sikre på en plads til årets event, der løber af stablen den 21. – 23- august 2020 i Juelsminde, på forhånd har oprettet en profil på manage2Sail.

”Det kan godt tage lidt tid at oprette en profil, og hvis man først går i gang med det samtidig med at man melder sig til, er det ikke sikker at der er flere pladser når man er færdig” forklarer eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub, og fortsætter, ”Vi har på DH-DM´s hjemmeside  derfor lavet en vejledning i hvordan man opretter en profil på sitet, og anbefaler som sagt, at man sørger for at få det ordnet før tilmeldingen starter”.

Eventlederen kan desuden fortælle, at der er en lille spurtpræmie til den først tilmeldte båd, så det er bare om at være klar søndag kl. 19.00. 

Benyt linket her