Få kompetent træning og inspiration

 Tænker du, at der er sejlere i din klub som kunne have brug for organiseret træning – og at de trænere som allerede er på plads i klubben, kunne bruge inspirationer, så læs videre her.

Oure Sejlgymnasium tilbyder nemlig træning i dig egen klub her i løbet af foråret.

Rød tråd
Som et led i uddannelsen på sejllinjen på Oure Kostgymnasium er et nyt kuld Dansk sejlunions instruktør 1 sejlere klar til, at undervise i de danske sejlklubber. For at skabe en rød tråd for vores elever, ud i de danske ungdomsafdelinger, vil Oure sejlgymnasium gerne tilbyde at varetage træningen i to danske sejlklubber i løbet af foråret.

En færdig plan
Gymnasiets elever kommer med planen og varetager træningen under supervision af gymnasiet træner Johan Søgaard Hoff. Klubbens normale trænere kan få inspiration og nye erfaringer til træningen i klubben, og de nye instruktører vil kunne undervise i alt, fra helt unge begyndere til kølbådssejlads.  

Minimum instruktør 1
Ovenstående gymnasieelever har alle instruktør 1 og nogle af vores 3.g’ere har instruktør 2. Eleverne har fået instruktøruddannelsen som supplement til den sejlundervisning som de har fået i blandt andet Laserjolle, Europajoller, 29’ere, katamarer, J70 og DS 37’ere. I løbet af de sidste sæsoner har gymnasieeleverne også deltaget med et hold i den Dansk Sejlsportsliga

Johan Søgaard Hoff har i en årrække stået for Dansk Sejlunions instruktør 1 uddannelse og vil sammen med din klub sammensætte et interessant program for dagen, og skulle dette have vagt din interesse skal du kontakte Johan Søgaard Hoff på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og aftale nærmere.