fbpx

Regionalt: Gratis mini klub-konference møder

Inkluder i Newsletter: Ja

Som opfølgning på Klubkonferencen afholder Dansk Sejlunion fire regionale møder med mulighed for at få inspiration, lære nyt og netværke med andre klubaktive. Den årlige Klubkonference får altså nu en 'lillesøster' i form af regionale mini Klubkonferencer, der afvikles som "roadshow" hen over foråret, som følger:

16. marts - Aalborg Sejlklub
17. marts - Sejlklubben Neptun Vejle
23. marts - Marbæk Sejlklub
24. marts - Køge Sejlklub

Møder varer tre timer
Hver Mini Klubkonference foregår over tre timer - fra kl. 18.00 til 21.00 - og formatet har ligheder med den store, årlige Klubkonference forstået sådan, at der vil være forskellige oplæg, som deltagerne kan cirkulere mellem - og man på den måde sammensætter sit eget program, så det giver bedst mening.

"Klubkonferencen skaber ny og værdifuld viden og erfaringsudveksling til klubarbejdet. Det ved vi fra deltagernes årlige evalueringer. Mini Klubkonferencer er et nyt initiativ, hvor vi bringer nogle af de bedste pointer fra Klubkonferencen med ud på landevejen," forklarer klubkonsulent Leon Träger, Dansk Sejlunions projektleder for Mini Klubkonferencerne. "Vi lægger vi ud med fire Mini Klubkonferencer fordelt rundt i landet. Forhåbentlig kan vi tiltrække en masse af de klubaktive, som vi ellers ikke normalt ser blandt deltagerne på den årlige konference i Vingsted," uddyber han.

Fire temaer
Forårets Mini Klubkonferencer har fire udvalgte temaer. Hver deltager har mulighed for at overvære to oplæg i løbet af mødets tre timer:

Oplæg A: Ny Diplomsejlerskole til børn, unge og voksne
Introduktion til den nye Diplomsejlerskole - herunder hvordan, materialet kan gøre sejlere og windsurfere i alle aldre dygtigere.

Oplæg B: Mere sejlads i klubben med Liga, WOW, Youngsters og E-sailing
Hør om, hvordan de fire koncepter kan bidrage til at aktivere klubbens sejlere. Plus opdatering på Sejlsportsliga, WOW-stævner og Youngsters-camps i 2020.

Oplæg C: Begynderrejsen engagerer og fastholder nye medlemmer
Begynderrejsen er et værktøj, der kan hjælpe med at få nye (og knap så nye) medlemmer helskindet gennem nogle af de "kritiske faser", der er på rejsen fra ny og nysgerrig til engageret klubmedlem.

Oplæg D: Styrk klubbens synlighed via Facebook og hjemmeside
Udviklingen på nettet går stærkt! Bliv opdateret på hvad sider, grupper, begivenheder, boost og SEO kan gøre for at synliggøre Klubbens aktiviteter på nettet.

Gratis at deltage
Udover oplæg vil der være mulighed for at høre nyt fra Dansk Sejlunion og om lokale aktiviteter, der kan have fælles interesse. Dertil chancen for at møde og netværke med ledere og frivillige fra andre af regionens klubber.

Deltagelse er gratis (vær OBS på pladsbegrænsning pr. møde). Tilmelding med en frist som hedder 7. marts, finder du her.

Kilde: Dansk Sejlunion




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *