Gør Det Selv: En epoke slutter

Et rigtig kendt ansigt i den maritime branche takker af, og magasinet BÅD vil i fremtiden bringe andre typer artikler, end de klassiske Gør-Det-Selv artikler fra Torsten Rasmussen.

Medieverden er i hastig forandring, og alt gør-det-selv er i dag at finde på nettet, hvor du med få klik finder hvad du har brug for, ofte på Youtube. Tiden for den type artikler, som BådNyt havde patent på op gennem nullerne, og helt frem til Bådmagasinet købte bladet i foråret 2018, er forandret.

Ny frekvens
Med magasinets nye og længere 'levetid', hvor BÅD udkommer otte gange om året - altså med seks ugers mellemrum, så stilles der nye krav til indholdet, fortæller magasinets læserundersøgelser.

'Vi kommer til at gå mere i dybden med de ægte magasinartikler, som der så helt naturligt vil komme flere af', udtaler magasinets redaktør Søren Øverup, som samtidig benytter lejligheden til at sige tusind tak til Torsten for en forrygende indsats med gør-det-selv værktøjskassen.

Torsten har ydet en helt ekstraordinær fin indsats på de mange gør-det-selv-områder, som der findes på en båd, men al ting har en ende, og G-D-S epoken i print bliver erstattet af andre typer praktiske artikler.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker