Ny elegant Xer på vej – se galleri

Boot Düsseldorf er yderst veloverstået, med over 250.000 besøgende, gik verdens største bådudstilling endnu en gang lidt frem i antal besøgende. Det gjorde udstillingen også i antal udstillere, over 1.900 af slagsen, fyldte de 17 store haller. Blandt disse var X-Yacht naturligvis tilstede, og på deres store pressemøde under udstillingen præsenterede de mange fremmødte for fremtidens nye skud på X-stammen.

En X56 og en 60 fods er på tegnebrættet, og 56 endda så langt fremme, at den kan prøvesejles til november.

Den nye X56
Sejlegenskaberne, og ikke mindst sejlglæden har altid været i X-Yachts fokus. Det kommer det også til at være i den nye 56 som med en bred hæk skaber overdådig plads til to elegante ror, som af sikkerhedsmæssige grunde kører på to individuelle styresystemer. Hækken rummer også en stor jollegarage, som med elektrisk betjent svingarm kan søsætte den tværplacerede 3-meter RIB.

På de medsendte tegninger dukker mange detaljer op, alle sammen nogen som vi glæder os meget til at teste. Indtil da kan du nyde dem i fotogalleriet herunder, og skulle du være blevet fristet, så kan du allerede nu konfigurere din helt egen X56 via linket her.

Prisen, nåå – det er nu ikke så vigtigt hvis man ser på en 56 fods eksklusiv sejlbåd, men vi kan da godt nævne at den sejlklare version løber op i 895.000 euros - lige godt 6.7 millioner danske kroner, ex. moms. De første fire gives der 45.000 euros i afslag som intropris, og kan altså erhverves for 850.000 euros, ca. 6.4 millioner danske kroner ex. moms. Du kan se meget mere om den nye X5her
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen