Boot! Verdens største bådmesse svømmes i gang

Related Articles: Boot 2020: Reese Marin på plads i den nye kæmpe hal, Boot Düsseldorf: Cranchi fejrer enestående jubilæum, Boot Düsseldorf: Verdenspremiere på Dragonfly 40, Boot: Imponerende X-Yacht, med hele 6 både i Düsseldorf

Bådmagasinet er checket ind på verdens største bådmesse, Boot i Düsseldorf. Det samme er 2.100 andre journalister, fra 50 forskellige lande. Forskanset i mediecentret kunne vi betragte folkemasserne tordne ind i de 17 haller lørdag morgen – ind til en mængde både og dertil hørende udstyr, som trodser enhver beskrivelse.

1.900 udstillere
Men lad mig nu prøve alligevel. For eksempel med nogle aktuelle tal. 1.900 udstillere fra 71 lande dækker 230.000 kvadratmeter. Besøgstallet kender vi selvfølgelig ikke endnu, men der forventes gæster fra mere end 100 lande. Stemningen er fortættet og intens her den første dag, udstillerne er lige blevet færdige (i nogle tilfælde kun næsten færdige), efter nogle dage og nætter som for de flestes vedkommende har været meget stressende. Nu starter det!

boot2019 jv6854

Hele markedet repræsenteret
Og det bliver ved indtil på næste søndag, 26. jan. I alt ti dage med fuldt fokus på livet på og ikke mindst ved vandet. Der er nemlig også aktiviteter som dykning og surfing til stede. Vi kommer til at rapportere herfra i de kommende dage, og finde både aktuelle produkter og mere overordnede trends på markedet. For her i Düsseldorf er hele bådmarkedet repræsenteret. Derfor får man et billede af hvad der er status på markedet pt, og ikke mindst hvad vej tingene bevæger sig.

European Boat of the Year
En af de store højdepunkter er European Boat of the Year, hvor vi har Morten Brandt med i juryen. Det går løs i aften – så check ind her på sitet efter kl. 22 og søndag, hvor vinderne bliver præsenteret.

boot20 mk11196

Snoren klippes af middelaldrende mænd i jakkesæt. Alt er som det skal være. Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann

 

boot2019 mk1166

Drømmen om det gode liv lever stadig. Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann

 

boot20 jv3535

Havfruen kom lige op for at få lidt luft, og dryppe af. Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann








Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout





Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen