fbpx

Du kan også stemme - European Yacht of the Year 2020 – del IV

Related Articles: European Yacht of the Year: Giv din stemme med - del I, Giv din stemme med: European Yacht of the Year 2020 – del II , Giv din stemme: European Yacht of the Year 2020 – del III
Inkluder i Newsletter: Ja

Selv om det lige har været juleaften, så føles det lige nu for mange i bådbranchen på fuldkommen samme måde, som den 23. december - man kan næsten ikke vente. Det er nemlig  i morgen, lørdag den 18. januar, at det offentliggøres, hvilke både, der vinder den vigtigste konkurrence for bådeværfterne – European Yacht of the Year 2020.

Vindern er naturligvis allerede fundet. Det blev afgjort af den 12 mand store jury, hvor magasinet BÅD sidder med som eneste danske medie, tilbage i oktober, da der blev testsejlet ud for Port Ginesta ved Barcelona.

Ligesom på film
Nogle gange er det imidlertid med både som med film … anmeldere og publikum ikke enige. Så mens vi venter på at juryen offentliggør vinderne, kan du her give din stemme til kende - hvilke både synes du bør vinde i de forskellige kategorier?
Vi har set på familiebådene, de hurtige performande krydsere og luksusbådene.

I dag ser vi på den sidste, og nye, kategori for racebåde.

De nominerede i Racer Yachts kategorien er:

j99
J/99
Den mest alsidige af de nominerede, da den har bedre cruising features end de andre, og da den kan leveres med en køl optimeret til ORC eller IRC. Båden har et afdæmpet ydre, mens den om læ har en reel og nøgtern aptering. Den sejler godt på både kryds, læns og halvvind og. Den er designet og bygget i Frankrig.

dehler30 od
Dehler 30 od
Dehler tog fusen på alle i branchen, da de smed denne kompromisløs shorthand båd i søen til Cannes Boatshow i sommer. Det var de færreste der havde set sådan udspil komme fra det nordtyske værft. Båden sejler som en drøm og har et utal af finesser trimmuligheder. Den har en reel aptering inkl. blus og wc så der kan også cruises i båden.

swan36
ClubSwan 36
Nautor’s Swan er med denne 36 også i ikke kortlagt farvand. For, Swan er 36 fod ren racer nyt. Båden har en helt unik rig, der er placeret langt agter og som er meget fleksibel for trim. Også DSS-foilet, der kører i et halv-cirkelslag op under dækker er nyt. Den sejler forrygende og byder på nye oplevelser når foilet bidrager til stabiliteten og trykket i riggen omsættes til fart.

Oplev disse foto i galleriet under afstemningen.

 


Stem på din Racer Cruiser favorit


Galleri




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *