Boatindex solgt til Scanboat

En lille men absolut ikke uvæsentlig nyhed fra egne rækker - Bådmagasinet har solgt deres website Boatindex med brugte både, til Scanboat.

I forbindelse med magasinets BÅDS tilpasning af den årlige udgiver frekvens, har vi valgt at have fuld fokus på at producere det helt rigtige magasin til de mange danske sejlere, som trofast holder fast i et lækkert magasin. Du vil i fremtiden opleve endnu større udgaver af Danmarks eneste trykte magasin om både.

”Det betyder vi har valgt at sælge Boatindex, og hvad mere naturligt end at starte et konstruktivt strategisk samarbejde op med Scanboat”, udtaler Bådmagasinets redaktør Søren Øverup, og fortsætter – ”Jeg ønsker at holde fuld fokus på det vi er bedst til - at skabe optimale udgaver af magasinet BÅD, samt have fokus på vores tilhørende søstermedie baadmagasinet.dk, som du netop læser denne nyhed på lige nu”, - i gamle dage havde man nok blot sagt Skomager, bliv ved din læst’ slutter Søren Øverup.

Per Krabbe fra Scanboat glæder sig over opkøbet af Boatindex, og ser store muligheder i at udbygge det strategiske samarbejde med Bådmagasinet – ”jeg ser masser af potentiale, hvor vi binder de mange salgsannoncer på Scanboat fra hele europa, sammen med alle de brugt-båds-tests som Bådmagasinet har i deres arkiv – det hele giver rigtig god mening” slutter Per Krabbe

Sammenlægningen er allerede effektueret, så når du i fremtiden skal handle båd, så bør Scanboat være dit foretrukne valg.★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd