European Yacht of the Year: Giv din stemme med - del I

Det er på lørdag den 18. januar, at det offentliggøres, hvilke både, der vinder den vigtigste konkurrence for bådeværfterne – European Yacht of the Year 2020.  Beslutningen er allerede truffet. Det blev afgjort af den 12 mand store jury, hvor magasinet BÅD sidder med, tilbage i oktober, da der blev testsejlet ud for Port Ginesta ved Barcelona.

Ligesom på film
Nogle gange er det imidlertid med både som med film … anmeldere og publikum ikke enige. Så mens vi venter på at juryen offentliggør vinderne, kan du her give din stemme til kende - hvilke både synes du bør vinde i de forskellige kategorier?

Vi starter med familie-bådene, der udgør den største del af markedet, og resten af ugen vil du blive præsenteret for de øverige kategorier - vi napper én hver dag.

De nominerede i Family Cruiser kategorien er:

eyoty19rt oceanis
Beneteau Oceanis 30.1
Den mindste båd i kategorien byder nye sejlere velkommen. Sejlegenskaber og byggekvalitet er på plads til og vil ikke skuffe førstegangskøberne, eller købere der går fra gammelt til nyt. Forvent ikke træarbejde som hos Hallberg Rassy eller Luffe Yachts. Vi er her i den mimalistiske ende af hvad verdens største lystbådeværft kan præstere.

eyoty19rt 0612 elan
Elan Impression 45.1
Elan henvender sig til traditionalisterne. Her er der komfort og man føler sig tryg og sikker om bord. Med det sagt er båden mere til det modne par der tager børn og børnebørn med på tur end til den sportige familie.

eyoty19rt 4001 sunodyssey410
Jeanneau Sun Odyssey 410
Både fra Jeanneaus’s Sun Odyssey-serie borger generelt for gode sejlegenskaber til fornuftige priser. Og deres 41 fod fra 2018 er ingen undtagelse. Den skiller sig dog især ud ved to ting. At den har walk-about cockpit og at den fås i en model med sænke/vippe-køl.


Stem på din Family Cruiser favorit

Se bådene i fotogallerie her under


Galleri
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen