Rindom: Nu også i 'finalen' om BTs Guld

Anne-Marie Rindom har haft et forrygende 2019, det kan ikke komme bag på nogle læsere af de danske sejlsportsmedier – heller ikke her på baadmagasinet.dk – eller i vores trykte søstermedie BÅD.

Nu er de 10 indstillede til BTs Guld, blevet til tre nomineret, og det er i aften at spændingen udløses. Rindom er oppe mod seer-darlings som Herrer-landsholdet i håndbold, og cykel-kometen Mads Pedersen, begge sportsgrene som trækker mange mange tusinde foran tv-skærmene, men det ændrer ikke ved Rindoms 2019 præstation – spørgsmålet er om det er nok til at slå de to modkandidater?

Det har længe været kendt at Rindom, af DIF og Team Danmark, var nomineret til årets sportsnavn, men her i dag lørdag har BT så også løftet sløret for deres Guld – en af de ældste sportspriser vi har herhjemme, og minsandten om ikke der er 100 % sammenfald med DIF og Team Danmarks nominering. Herre landsholdet i håndbold, Michael Pedersen og Anne-Marie Rindom.

Se med fra kl. 21
Det er på DR1 at hele showet i aften løber af stablen. Som traditionen tro er det jyderne på heden i Boxen i Herning, der har retten til arrangementet. Hvor ville det være fantastisk hvis Rindom gik hele vejen, og vandt bare én af de to priser.

Det er et langt program og mange kåringer der skal overstås før vi er blevet klogere – indtil da krydser vi alt hvad krydses kan, stay tuned.★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd