Rindom: Nu også i 'finalen' om BTs Guld

Anne-Marie Rindom har haft et forrygende 2019, det kan ikke komme bag på nogle læsere af de danske sejlsportsmedier – heller ikke her på baadmagasinet.dk – eller i vores trykte søstermedie BÅD.

Nu er de 10 indstillede til BTs Guld, blevet til tre nomineret, og det er i aften at spændingen udløses. Rindom er oppe mod seer-darlings som Herrer-landsholdet i håndbold, og cykel-kometen Mads Pedersen, begge sportsgrene som trækker mange mange tusinde foran tv-skærmene, men det ændrer ikke ved Rindoms 2019 præstation – spørgsmålet er om det er nok til at slå de to modkandidater?

Det har længe været kendt at Rindom, af DIF og Team Danmark, var nomineret til årets sportsnavn, men her i dag lørdag har BT så også løftet sløret for deres Guld – en af de ældste sportspriser vi har herhjemme, og minsandten om ikke der er 100 % sammenfald med DIF og Team Danmarks nominering. Herre landsholdet i håndbold, Michael Pedersen og Anne-Marie Rindom.

Se med fra kl. 21
Det er på DR1 at hele showet i aften løber af stablen. Som traditionen tro er det jyderne på heden i Boxen i Herning, der har retten til arrangementet. Hvor ville det være fantastisk hvis Rindom gik hele vejen, og vandt bare én af de to priser.

Det er et langt program og mange kåringer der skal overstås før vi er blevet klogere – indtil da krydser vi alt hvad krydses kan, stay tuned.Seneste nyheder

Trends fra Boot: Hvor er vi på vej hen?

L4 Trifork med danskere om bord i ny rekord

Eks-soldat vogter AC-pokal

Multihull chok: Ingen værdige vindere


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen