KAS: Friske midler skal sikrer vejen til at blive Danmarks bedste kapsejladsskole

Related Articles: K.A.S. vil lave Danmarks bedste kapsejladsskole

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan K.A.S. nu føre projektet videre med styrket indsats. K.A.S. i København har fået 150.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har K.A.S. fået mulighed for at anskaffe endnu en J70 og styrke det igangsatte arbejde med at blive Danmarks Bedste Kapsejladsskole, hvor der tilbydes kapsejladstræning på topniveau … for bredden.

Charlotte Andersen ser især frem til at K.A.S. kan styrke platformen for undervisning og træning af kapsejlads for erfarne sejlere og sejlere med basal sejladserfaring: ”Vi er nu sikret at kunne tilbyde sejlads i to J70’ere, ligesom vi kan komme videre med drømmen om at bygge et fundament op om kapsejlads. Med pengene skal vi, udover anskaffelsen af J70’er nummer to, også udvikle undervisningsmateriale på højt fagligt niveau, som kan give sejlerne et fælles referencepunkt. Vi har endvidere over de sidste to sæsoner haft fokus på kvalitetstræning med Jesper Radich, Rene Villefrance, og med konsulentbistand fra teamet bag Crew You! så nærmer klubben sig det mål, der blev sat i efteråret 2017, nemlig at have Danmarks Bedste Kapsejladsskole.”.

I K.A.S. glæder formanden og de 1.200 medlemmer sig også over at kunne forsætte projektet – og forhåbentlig byde velkommen til endnu flere nye ansigter i foreningen. ”Vi bor i Danmarks hovedstad og har adgang til Danmarks største havn, og vi håber at dette kan give sejlere – unge som gamle endnu en grund til at komme ned og starte sejlads op igen."

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
K.A.S. har modtaget bevillingen på 150.000 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.Seneste nyheder
Kort nyt

Solosejler reddet efter otte timer i havet

Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *