WOW: Hent inspiration til at ændre!

WOW starter sæsonen med et netværksarrangement. Morgenmødet ’TALENT TIL AT ÆNDRE’ afholdes d. 24. januar i Aarhus International Sejlsportscenter i samarbejde med Sailing Aarhus og DJØF. Alle interesserede, er inviteret til et inspirerende morgenarrangement med Anne-Marie Rinddom, Simon Toftgaard og Susanne Hoeck.

Sidste års succes med mere end 100 interesserede kvinder (og enkelte mænd, red.) gentages nu som årets første WOW netværksarrangement. Sidste års oplægsholdere, professionel triathlet, Michelle Vesterby, Tidligere Direktør i Roskilde Festival Rikke Øksner og Professionel Bestyrelsesmedlem Karina Boldsen underholdt med fokus på hver deres talent i pågældende erhverv, hvilket der også kom et flot fotogalleri ud af - fotos som du kan opleve via linket her. 

Årets første WOW morgenmøde stiller skarpt på ’TALENT TIL AT ÆNDRE”. Deltag i morgenmødet hvis du vil inspireres til at gøre en forskel, og hvis du gerne vil møde og tale med andre interessante personer – der har haft succes med at ændret noget i deres omgivelser.

Er du PÆRFEKT?
”Når man som jeg sidder i kørestol, er jeg på mange måder en del point bagud på forhånd, fordi dét at være anderledes, mangfoldigheden, næsten altid taber under perfekthedens lup.” Simon Toftgaard er direktør i Muskelsvindfonden, og stifter af PÆRFEKT. Derudover genkendes han måske som vært til landets mange Grøn Koncert. Simon er en af de to oplægsholdere til WOW-morgenmøde, og vil med hans egen historie fortælle om PÆRFEKT og hans ’TALENT FOR AT ÆNDRE’. Ønsker du at deltage, køb din billet her:

Verdens bedste viser vejen
Anne-Marie kan ingen være i tvivl om, har det talent for det hun gør, og med de resultater hun har opnået, er hun med til at sætte sejlsporten på landkortet, og inspirere andre til at følge sejlsporten. Landsholdsejler i Laser Radial, Verdensmester og kåret som ’verdens bedste sejler’, en titel hun fik ved Rolex World Sailor of the Year 2019, en titlen ingen danskere tidligere har vundet, kommer og fortæller.

”TALENT TIL AT ÆNDRE – hvordan bruger man sit talent til at gøre en forskel” ligger i arbejdstiden, da vores talenter ofte referer til det vi bruger meget af vores tid på, nemlig arbejdet.

Der er kaffe og croissant til mødet. WOW ønsker at fremme flere kvinder i sejlsport, men mænd er også meget velkomne til arrangementet.

Program
08:00 Kaffe, croissant
08:30 Velkomst ved moderator Susanne Höeck
08:45 Talentet til at blive verdens-etter, oplæg ved verdens bedste sejler Anne-Marie Rindom
09:20 Talentet til at skabe en bevægelse, oplæg ved Muskelsvindsfondens formand Simon Toftgaard
10:00 Mød de andre talenter og inspirerende kvinder i lokalet
10:30- Tak for i dag


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud