fbpx

Ib Kunøe - nu eneejer af X-Yachts

Related Articles: X-Yachts jubilæums-stævne er i gang
Inkluder i Newsletter: Ja

Gratis magasin artikel: Den kendte erhvervsmand og sejler Ib Kunøe har overtaget alle aktier i X-Yachts, og skruer nu op for ambitionerne. Planen er, som vi kunne berette her på Bådmagasinet.dk - at producere motorbåde, og omsætningen skulle gerne runde den halve milliard om året. Det skriver Børsen i deres e-udgave lørdag.

Han er Sønderjyde, milliardær og tidligere officer - og alle disse titler har været afgørende for, at han nu også er indehaver af X-Yachts, der siden 1979 har produceret over 6.000 både.

Ib Kunøe er en af landets absolut rigeste, han er ikke bange for at indrømme, at det mindre værft med hovedsæde i Haderlev, ikke umiddelbart passer ind i investeringspoteføljen, der primært består af it- og televirksomheder. 'X-Yachts er lille i forhold til resten af koncernen, og omsætter for små 300 millioner, og det syntes jeg var lige i underkanten', udtaler Kunøe til Børsen.dk

Det er ikke mere end en måned siden vi her på Bådmagasinet havde fokus på værftet i Haderslev. Som man hurtigt kan regne ud, så kan værftet netop i år fejre 40 års jubilæum. Derfor valgte vi at sætte fokus på det succesrige værft, og bragte en artikel, med de tre tidligere ejere og deres første 'barn' X-79eren.

Læs gratis magasin-artikel her (klik på foto - ekstern pdf, red.)

froside556

Link til stort fotogalleri fra seneste X Gold Cup i Haderslev - jubilæumsåret 2019 her

Kilde: Børsen.dk og magasinet BÅD









Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk





Udvalgte artikler *