Great Dane Trophy: Første kvalstævne i hus

På trods af op til 26 knobs vind, store bølger og biddene kulde, ja så lykkedes det at gennemføre første kvalifikations-stævne af to til Great Dane Trophy, som afvikles i maj 2020.

Great Dane Trophy bliver et af de to Grade2 Match Race stævner der afholdes af KDY i Skovshoved kommende sæson. Great Dane Trophy afholdes når det lune vejr - forhåbentlig igen indfinder sig fra 8. - 10. maj i Skovshoved, hvor stævnet afvikles i tæt samarbejde med Great Dane Yachting.

Aktiv vinter sejlads
Som optakt til stævnet til maj, afholdes over vinteren tre grade5 kvalifikationsstævner, hvor det første med stor succes løb af stablen sidste søndag. Otte teams stillede op, og til trods for, som tidligere nævnt, en del vind, gennemførte alle hold i fin stil. Udover flere lokale teams, deltog også hold fra Sønderjylland med skipper Ada Osińska fra Elvstrøm sails, samt et storbådshold fra Stony. 

Efter sejladserne var der moleøl og prisuddeling. Stævnet sluttede i en tie, hvor team Stony med Felix Jacobsen på roret sluttede a point med den unge Nikolaj Borch, og de to teams delte førstepladsen.

Næste kvalifikationsstævne afholdes 26 januar★ Test af sejlbåde

★ Brugtbåds-duel: Vi fulgte det svære valg

OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!

★ Test af motorbåd

★ Sealegs 6,1 RIB - Bryder grænser

Kort Nyt

Reese Marin udvider besætningen

Kort Nyt

Opfordring: Pas på den hårde vind

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker