Great Dane Trophy: Første kvalstævne i hus

På trods af op til 26 knobs vind, store bølger og biddene kulde, ja så lykkedes det at gennemføre første kvalifikations-stævne af to til Great Dane Trophy, som afvikles i maj 2020.

Great Dane Trophy bliver et af de to Grade2 Match Race stævner der afholdes af KDY i Skovshoved kommende sæson. Great Dane Trophy afholdes når det lune vejr - forhåbentlig igen indfinder sig fra 8. - 10. maj i Skovshoved, hvor stævnet afvikles i tæt samarbejde med Great Dane Yachting.

Aktiv vinter sejlads
Som optakt til stævnet til maj, afholdes over vinteren tre grade5 kvalifikationsstævner, hvor det første med stor succes løb af stablen sidste søndag. Otte teams stillede op, og til trods for, som tidligere nævnt, en del vind, gennemførte alle hold i fin stil. Udover flere lokale teams, deltog også hold fra Sønderjylland med skipper Ada Osińska fra Elvstrøm sails, samt et storbådshold fra Stony. 

Efter sejladserne var der moleøl og prisuddeling. Stævnet sluttede i en tie, hvor team Stony med Felix Jacobsen på roret sluttede a point med den unge Nikolaj Borch, og de to teams delte førstepladsen.

Næste kvalifikationsstævne afholdes 26 januarOL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *