fbpx

Yacht Racing Forum: Her formes fremtiden

Inkluder i Newsletter: Ja

Bilbao i det nordvestlige hjørne af Spanien er kendt for avanceret gastronomi og arkitektur. Men i den her uge er verdens førende eksperter og trendsettere indenfor et helt andet felt samlet her. World Yacht Racing Forum er en årlig konference, hvor tidens vigtigste emner indenfor sejlsport bliver diskuteret og behandlet – af folk som både har spidskompetence og indflydelse.

Oscarfest
Hvis man er inde i sejlsport, er det lidt som at være til stede under en Oscar-fest. I kaffepauserne møder man folk som Loick Peyron, Mike Golding, Peter Harken og Juan K. Det er med andre ord en guldgrube for et medie, der beskæftiger sig med sejlads. Derfor er BÅD/baadmagasinet.dk til stede.

Hvordan agere i 2019?
Temaer i år er sponsor/partnerskaber i dagens økonomiske virkelighed, og hvordan den negative udvikling vi har set i kapsejlads, i hvert fald på en del områder, kan vendes. Foiling er inde i en rivende udvikling, kvinders plads i sejlsport er også et område, hvor der virkelig sker noget. Strategier for at holde på unge sejlere og inklusion af nye områder i verden bliver også diskuteret.

Sociale medier
Sejlads er som udgangspunkt miljøvenlig, mens sejlbåde ikke nødvendigvis er det. Det kan de blive, hvis nye materialer og byggeteknikker bliver taget i brug. Et system for recirkulering er også nødvendigt. Betydningen af sociale medier, klimaforandringer, e-sejlads og rankingsystemer er også på agendaen. Den danske præsident for World Sailing, Kim Andersen, er til stede for at præsentere den udvikling der har været, i de tre år han har siddet i spidsen for organisationen.

World Yacht Racing Forum slutter tirsdag aften. Historierne, derimod, bliver ved med at dukke op her på sitet, og i endnu højere grad i vores trykte magasin  BÅD, i lang tid fremover.

yrf2019bilbao

Da Yacht Racing Forum kiggede forbi Aarhus tilbage i 2017. 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *