Idec Sport videre på hendes Asian Tour

Related Articles: IDEC Sport - større omvej, men hurtigere, Idec Sport smadrer 10 år gammel rekord, Idec Sport: Fint afsted - foran rekord

Idec Sport smed fredag morgen fortøjningerne, og er på farten igen, efter deres genlydsrekord fra Lorient til Mauritius, en distance på 11.110 sømil der blev tilbagelagt på kun 19 dage 18 timer og 14 min.

Nu er de fjerde døgn inden i anden act af deres Asian Tour, og båd samt besætning kæmper for at få noteret en rekord på distancen fra Port-Louis (Mauritius, red.) til Ho Chi Minh i Vietnam. 4.000 sømil skal tilbagelægges som den direkte kurs, men i bestræbelserne på det optimale bliver det til nok tæt på det dobbelte antal sømil.

Distancen betyder at Det Indiske Ocean skal krydses, før man passerer gennem Sunda-strædet mellem Java og Sumatra, forbi Indonesien, Malaysia, og går ind i Kinahavet samt Mekong-deltaet, for gå i mål i Ho Chi Minh, Vietnam.

De fem om bord inkl. Francis Joyon er Bertrand Delesne, Antoine Blouet, Corentin Joyon og hans trofaste følgesvend, Christophe Houdet. Få også overblikket over ruten på kortet i galleriet.


GalleriKort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt