Elvstrøm Sails: Ny salgschef er kendt ansigt i branchen

Christian Due Hammershøy tager fra det nye år roret som ansvarlig for salg og after sales hos Elvstrøm Sails i Aabenraa. Med sig i bagagen har Christian en årelang erfaring fra den maritime branche. Senest som selvstændig bådkonsulent i CDH Yacht regi.

Med sine mere end 35 års erfaring fra sejlerverdenen, lige fra bådebygger over Key Account Manager hos X-Yachts til nu salgschef hos Elvstrøm Sails, kommer Christian med en god portion værdifuld viden om industrien og kunderne.

Direktør Niels Bjerregaard fortæller: ”'i ser frem til at byde Christian velkommen om bord og jeg er sikker på, at han med sin erfaring vil kunne bidrage til vores fortsatte vækst og position i markedet.'

Christian understreger, at netop det at arbejde med et brand, der har mere end 65 år på markedet samt et stærkt hold af kompetente designere, rådgivere og sejlmagere i ryggen under samme tag i Aabenraa har en enorm værdi og stort potentiale.

'Jeg glæder mig til at tage fat i Elvstrøm Sails regi. Det er jo ikke første gang, jeg har arbejdet med salg her, men der er sket meget store teknologiske og designmæssige fremskridt i de forgangne 10 år, ligesom der er sket meget på kundesiden. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv holdt fast i håndværket – også i ledende roller i forskellige dele af branchen, hvor jeg altid har fundet det værdifuldt at have kontakt med de produkter, som jeg har haft til ansvar at sælge, udvikle og levere. Og jeg glæder mig til, at det fra det nye år igen kommer til at handle om sejl!', fortæller Christian.

cdh elvstromsails loft

Christian har tidligere været ansat hos Elvstrøm Sails i Aabenraa - så salgschefen vender som sådan hjem til vante omgivelser. Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt