Vigtigt strategisk samarbejde en realitet

Dansk Søredningsseslskab (DSRS) og virksomheden Hansen Protection AS kunne i dag løfte sløret for et langsigtet samarbejde omkring personligt udstyr til Dansk Søredningsselskabś og alle deres frivillige, som yder en imponerende indsats.

Hansen Protection er valgt som leverandør af personligt udstyr, såsom redningsdragt og redningsvest, blot for at nævne de vigtigteste elementer. SeaSwim MSAD II dragten og SeaLife Rescue Pro er udstyr, som er udviklet og designet i samarbejde med redningsfolk fra Redningsselskapet i Norge, og hvad mere naturligt, end at lade DSRS trække på disse erfaringer.

Kristian Hansen, koordinator i Dansk Søredningsselskab fortæller 'Vi er en aktiv Organisation, som hjælper og assisterer fritidssejlere og andre brugere til søs, som har behov for hjælp hele året rundt. Vi har mere en 600 assistancer om året, hvor vi hjælper nødstedte bådejere. Det er derfor vigtigt, at vores mandskab har det helt rette og bedste udstyr, som er på markedet, således at de kan hjælpe folk, som har brug for os. Her har Hansen Protection overbevist os med deres udstyr og deres erfaring i at leverer til Organisationer, som ligner vores.'

Fredrik Joachim Eriksen, Head of Personal Protection, Hansen Protection, supplere - 'Vi er en organisation, som i mere end 140 år har bestræbet os på at gøre vores bedste for at beskytte mennesker og værdier til søs. Vi er beæret og stolte over, at Dansk Søredningsselskab har valgt os som deres samarbejdspartner, en organisation som vi er meget imponeret af. Vi er altid imponeret over, at der er frivillige, som i deres fritid, trosser vejr og vind for at hjælpe andre mennesker, når der er behov for det. Og deres tilbagemeldinger på produkterne er vigtige i vores evige jagt på forbedringer af vores produkter, som er i konstant udvikling.'

hansen protection dansk søredningsselskab redder i udstyr

Naturlig glæde over det nye strategiske samarbejde mellem Danks Søredningsselskab og Hansen Protection AS

Kort om Hansen Protection:

Hansen Protection, med hovedkvarter i Moss, Norge, har over 140 års erfaring innenfor design og produksjon av tekstilprodukter som sikrer mennesker, materielle verdier og miljø. Vi er en ledende europeisk leverandør av rednings- /overlevelsesdrakter og arbeidsregntøy for bruk i tøffe forhold, - samt en ledende skandinavisk leverandør av tekstilprodukter for fritidsbåtsektoren (kalesjer, båtputer og stoler) og spesialtilpassede produkter for industrien.


Kort om Dansk Søredningsselskab:

Dansk Søredningsselskab er en almen nyttig forening med en bestyrelse og en række lokalafdelinger.

 ★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd