fbpx

J/70 - I Vejle kan de slet ikke få armene ned

Inkluder i Newsletter: Ja

En donationen på hele 305.000 kr. fra Sydbank Fonden, giver sejlklubben Neptun Vejle mulighed for at købe en J/70 sejlbåd, som jo blandt andet  bruges i Sejlsportsligaen, og på den måde uddanne sejlere fra Vejle-området til fremtidens kapsejlads. 

”Vi kan ikke få armene ned af glæde. Donationen er en enorm hjælp til at fastholde vores unge medlemmer, som helst vil sejle en hurtig og let båd”, siger Poul Dam Nielsen, der er medlem af sponsorudvalget i Sejklubben Neptun Vejle.


Med anskaffelsen af J/70 får Sejlklubben Neptun Vejle mulighed for at træne sejlere allerede fra ungdomsårene i de både, der bruges i konkurrencer,og ikke mindst i Sejlsportsligaen. Båden vil også indgå i Neptuns to nye projekter Youngsters og Women on Water, som er henholdsvis sejlads for unge mellem 15-23 år og sejlads med rene kvindebesætninger.

Sydbank Fondens donation blev officielt overrakt ved standernedhaling den 26. oktober 2019 i Sejlklubben Neptun Vejle. Ved samme lejlighed blev båden døbt “Sydbank”.

”Vi er så glade for, at Sydbank Fonden har doneret en hel båd til denne sejlklub. Klubben gør et kæmpe arbejde for unge mennesker med sejlerambitioner og sikrer nu, at de kan sejle fra ungdomsårene i de både, som Dansk Sejlunion ser som fremtidens kapsejladsbåde”, siger Tina K. Lyngsø, områdedirektør i Sydbank.

For et år siden lejede sejlklubben to J/70-både med forkøbsret. Det er den ene af de to både, der nu bliver købt for donationen fra Sydbank Fonden.

 

 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *