fbpx

Under to uger til Klubkonferencen - 230 tilmeldte indtil nu

Related Articles: DH-DM 2020 er en realitet, DH-DM: Forrygende stævne - der er kommet for at blive, DH-DM: Manglende vind skabte store taktiske udfordringer, DH-DM: Svært at ønske sig bedre forhold, Juelsminde: Fredag starter det første DH-DM ever
Inkluder i Newsletter: Ja

Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (15.-16. november, red.) dækker sejlsporten bredt. I år med særligt fokus på "eventyret" i sejlklubben. Også DH-sejlads er blandt de udvalgte temaer.

Med under to uger til Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted har deltagertallet rundet 230 tilmeldte - og der er stadig åben for tilmelding frem til 11. november for deltagere i lørdagens program. Det overordnede tema for årets Klubkonference er "eventyr, udvikling og fællesskab". Ikke mindst med fokus på at udveksle tanker, ideer og erfaringer, der mobiliserer sejlklubberne til at stå endnu bedre over for børn og unge, der gerne vil lære at sejle - men ikke nødvendigvis sejle om kap.

"Klubkonferencen er sejlsportens folkemøde. Værdien af at mødes stiger, når endnu flere kommer og tager del i debatterne. Derfor håber vi, at der stadig rundt omkring i klubberne er ledere og frivillige, der har lyst til at tage til Vingsted og deltage. Vi håber også på at se flere unge tilmelde sig her i slutfasen," siger Leon Träger, projektleder for Klubkonferencen.

Unge under 25 år har mulighed for at deltage til favorabel pris, inkl. overnatning.

"DH for alle" på konferencen
Tidligere i år blev der for første gang i mange år afviklet DM for både med DH-mål. Stævnet, der foregik i Juelsminde, var en stor succes - og DM vender tilbage samme sted i 2020. "Dansk Sejlunion har en ambition om at få endnu flere sejlere og bådejere til at se mulighederne i at sejle kapsejlads via DH. Derfor giver vi i år særskilt plads til DH på Klubkonferencen. Alle, der er nysgerrige over for DH, men ikke kender så meget til det, har mulighed for at komme til Vingsted og lære om DH fra bunden," fortæller Leon Träger.

Det er særligt to moduler lørdag formiddag, der specifikt handler om DH. Det første modul introducerer beregning af bådens DH-mål, mens det andet modul handler om kapsejlads med DH. "Modulerne er et eksperiment, hvor vi tester interessen blandt klubberne for at vide mere om DH. Vi håber, at nogen vil tage godt imod muligheden," siger Leon Träger.

Tilmelding og program for Klubkonferencen sker via klubkonferencen.dk









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *