Det er årstiden for afstemninger

Related Articles: Anne-Marie Rindom nomineret til World Sailor of the Year 2019, Mirabaud: Deltag i kåringen af årets pressefoto, Rindom nomineret: Så kan - og skal der stemmes...

Sæsonen er slut de fleste steder, sæsonen render ud - og det er tid for diverse afstemninger. Vigtigste afstemning af alle, er ubetinget den som foregår på World Sailings website lige nu – hvor du kan være med til at stemme Anne-Marie Rindom til tops som World Sailor of the year 2019. Det ville være fantastiske – og fuldt fortjent, hvis Rindom gik hele vejen. Har du endnu ikke stemt, så hjælp Rindom på vej – klik her.

Andre afstemninger
Forleden bragte vi også en historie her på baadmagasinet.dk – hvor du fik mulighed for at stemme på årets Sejlsportsfoto, Mirabaud Yacht Racing Images, som kåres på Yacht Racing forums årlige møde, der her i 2019 holdes i Bilbao, Spanien fra den 25. – 26. November.

Nu kan du minsandten også stemme på årets Video. På samme måde som ved årets Sejlsporsfoto, så er Mirabaud sponsor for video eventen, og 34 videos er at finde blandt dem du kan stemme på.

Har du tid, og lyst til at sidde og se flotte videos fra ’all over the world’ – så får du direkte link til at stemme her. Du får hurtigt et overblik over de mest populære. Deres gennemsnits point på en scala fra 0-10 fremstår under hver enkelt video.