fbpx

CEO Andy Hunt forlader World Sailing

Related Articles: World Sailing: Giver magt adgang til at snyde?, Finn: Endnu et åbent brev til Kim Andersen og World Sailing, Gerardo Seeliger announces candidacy for President of World Sailing , World Sailings afstemning: Præsidenten nægter at svare
Inkluder i Newsletter: Ja

World Sailing skal have ny CEO - det er en realitet, efter Andy Hunt af egen fri vilje har valgt at forlade den internationale sejlsports organisation World Sailing. Andy Hunt skal videre i en ny rolle i International Sport i starten af 2020, som det fremgår af den historie vi kan læse på sailing.org.  

Andy Hunt blev, af den tidligere præsident Carlo Croce, udnævnt til CEO for World Sailing tilbage i 2016, og her kun små fire år senere vælger Andy Hunt altså selv at forlade sin CEO stilling.

I en pressemeddelelse, udsendt af World Sailing, kan vi læse at den nuværende danske præsident Kim Andersen, takker Andy Hunt for hans urokkelige engagement i sporten de seneste par år, og Kim ønsker naturligvis Andy Hunt held og lykke med hans nye job.

Selv udtaler Andy Hunt, at citat: Det har været et privilegium at tjene sejlsporten som administrerende direktør, og at arbejde sammen med så talentfuldt et team, samt være med til at flytte sejlsporten fremad, gennem de seneste fire år.

World Sailing oplyser at bestyrelsen snart vil begynde at lede efter Hunts efterfølger.

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *