Mød Sejlerlandsholdet på Oure

Det er efterhånden blevet en årligt tilbagevendende begivenhed, at sejlerlandsholdet og Dansk Sejlunion holder 'topmøde' på Skolerne i Oure i efterårsferien. Det er et møde, som både inspirerer og begejstrer - og som puster til kampgejsten hos de danske sejlere. Og nu er du også inviteret.

De seneste par dage - siden i lørdags, og frem til i dag med, har været tilegnet vækstlaget af unge sejlsportstalenter. Her stod tidligere landstræner, Ditte Juul Kristensen i spidsen for sejlerne på Oure SejlCamp, som slutter i dag. Sejlercampen er landets største i forhold til mængden af både og bådtyper, og det er en event, der samler sejlere fra hele Danmark. Det har været fire dage med god stemning, vind i sejlene og 115 glade og seje sejlerbørn.

Fra i morgen
Onsdag til søndag rykker sejlerlandsholdet ind på Skolerne i Oure til træningslejr. Her er det muligt at møde trænere, specialister og de danske sejlsportsstjerner, som drømme/kæmper om at kommer til OL i Japan 2020, blandt andre Anne-Marie Rindom, europa- og verdensmester i Laser Radial og netop nomineret til World Sailor of the Year 2019, Lin Ea Cenholt Christiansen og Christian Peter Lübeck, der ved verdensmesterskabet i Århus i 2018 opnåede at kvalificere en dansk Nacra 17 til OL 2020, og OL-håbet Anne-Julie Schütt og Iben Nielsby, der sejler sammen i 49er FX-klassen.

Derudover har vi fornøjelsen af at have besøg af sportschef Thomas Jakobsen, som det selvfølgelig også er muligt at få en kommentar fra.

Med andre ord er der al mulig grund til at sætte sejl og stikke kursen mod Oure i efterårsferien - vi glæder os til at møde dig!