X-Yachts: Slutter jubilæumsår af med et brag af et åbent hus

Related Articles: 5000 X-Yachts siden 1979, Jubilæums-Gold Cup hos X-Yachts i Haderslev, X-Yachts jubilæums-stævne er i gang

Som en afslutning på X-Yachts’ 40 års jubilæumsår afholdes der Åbent Hus for kunder, forhandlere og venner af huset i dagene 9. – 10. november ved værftet i Haderslev. Udover X-Yachts salgsstab fra værftet i Haderslev, Kræn Brinck Nielsen,
Flemming Ancher, Torsten Bastiansen, Kristjan Pigsborg og Birger Hansen - samt de nordtyske repræsentanter Christoph Barth og Torsten Schauer, vil man kunne finde et bredt udsnit af X-Yachts’ nøgleleverandører med en stand, i bedste bådudstillings stil.

Så hvis man vil lave en god handel med en sejlleverandør, kan man komme i direkte dialog med North Sails og Elvstrøm Sails. Blandt andre. Også til dette åbent hus forventes X-Yachts forhandlere fra nær og fjern med potentielle kunder, og X-huset i Haderslev vil byde velkommen i et internationalt forum!

Du kan, ved dette jubilæums åbent hus opleve en perlerække af X-både:

X49, der blev søsat første gang i marts 2018 under mediernes bevågenhed. Båden blev for første gang fremvist på Boot Düsseldorf samme år, og der var store forventninger til den – på daværende tidspunkt – tredje båd i Pure X sortimentet.
Båden vandt i 2019 Cruising World’s hæderfyldte award ”Boat of the Year, Best FullSize Cruiser”.

X43 der har været den hidtil bedst sælgende Pure X-model. Den vandt blandt andet den prestigefyldte pris fra Cruising World, ”Boat of the Year” i kategorien ”Best Full-sized Cruiser Under 50 Feet”.

X40 der blev lanceret tidligt på sommeren i år, er nomineret til European Yacht of the Year 2020 i ”Performance Cruiser”-kategorien. Verdenspressen var inviteret til testsejlads i Haderslev i juli 2019, ved hvilken lejlighed
der var repræsenteret journalister fra de mest prominente bådmagasiner fra hele verden. Modellen har således fået en rigtig flot velkomst, og værftet glæder sig til at vise den frem til udstillingen i november.

Xc45, der også har vundet flere prestigefyldte priser, og som har gået igennem en omfattende opgraderingsproces fra 2019; Blandt andet ved at værftet i 2018 besluttede at ændre produktionsmetoden på alle Xcruising-modeller fra håndoplæg til en højteknologisk epoxy-infusionsproces. Trods kvalitetsløft, er båden ikke steget i pris, tværtimod. Der foreligger med de nyeste ændringer flere alternativer for optioner, så man får rigtig meget båd for pengene.

Xc38, har ligesom sine større søskende gennemgået en omfattende opgraderingsproces i forbindelse med X-Yachts 40 års jubilæum i 2019, og er således blevet en ny og endnu bedre version af sig selv. Xc38 slog benene væk under EYOTY-juryen (European Yacht of the Year, red.) i 2011, hvilket endte med førstepladsen, og modellen har siden begejstret tusindvis af cruising-sejlere igennem årene.

Xp44 har været én af X-Yachts mest vindende kapsejladsbåde siden allerførste søsætning. Men den er ikke blot kendt for sin høje performance men også benyttet som tursejler til den sporty sejlerfamilie. Både Xc45 og Xp44 har exceptionelt lækre detaljer at byde på fra interiørsiden.

Og som ældste model, fremvises den smukt restaurerede og allerførste X-Yacht, X-79 nr 1. Båden er blevet ført tilbage til det oprindelige look som et led i jubilæumsforberedelserne for 2019. Manden bag istandsættelsen er Birger Hansen, den ene af X-Yachts’ tre grundlæggere. Åbningstider begge dage: Kl. 10 – 17. X-Yachts byder på en let forfriskning i forbindelse med udstillingen.



Seneste nyheder

"Kun en gnist fra katastrofen"

Båd sunket ved Bornholm





Kort Nyt

"Kun en gnist fra katastrofen"

Kapsejlads

DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt

Kort Nyt

Båd sunket ved Bornholm

★ Test af sejlbåde

★ Brugtbåds-duel: Vi fulgte det svære valg

OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!





Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker