Dato for lukningen af Kronprins Frederiks Bro

Related Articles: Brolukning udsættes af hensyn til sejlerne , Dansk Sejlunion: Brolukninger skal tage hensyn til sejlerne

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund spærres for gennemsejling fra slutningen af oktober og indtil januar 2020. Dog med åbning ti dage midt i november.

Nu er der sat datoer på den varslede lukning af Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund. Broen spærres for gennemsejling i følgende perioder:

• Tirsdag den 22. oktober 2019, kl. 00.05 - fredag den 8. november 2019, kl. 23.55
• Mandag den 18. november 2019, kl. 00.05 - fredag den 26. januar 2020, kl. 23.55

Vejdirektoratet bekræfter dermed, at den planlagte spærring af broen skubbes en måned - og således først træder i kraft i ugen efter efterårsferien.

Oprindeligt var spærringen annonceret allerede fra sidst i september, men på baggrund af høringssvar fra bl.a. Dansk Sejlunion har Vejdirektoratet arbejdet på at udskyde lukkeperioden - for dermed at tage hensyn til sejlerne i Roskilde Fjord.

Åben midt i november
Værd at bemærke er den ti dage lange åbningsperiode midt i november, hvilket giver sejlere mulighed for at transportere deres både til vinteropbevaring. Kronprins Frederiks Bro skal gennemgå et større renoveringsarbejde, så broklapperne fremover kan fjernstyres fra København.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt