Velkommen om bord: Magasinet BÅD styrker redaktionen

For rigtig mange kvindelige sejlere klinger navnet Hanne Høiberg bekendt, og det er der faktisk ikke noget at sige til. Det var Hanne som gennem en årrække på hele 19 år stod bag- og skabte succesen Alt for Damerne.

Siden har Hanne dyrket sin passion for at rejse og ikke mindst sejle. Hanne er skipper på en Luffe 37, som hun sejler Skandinavien tyndt i, sammen med sin mand. Fra september vil hun være fast tilknyttet som leverandør af artikler til magasinet BÅD.

Hanne Høiberg vil indgå i magasinets strategi om at skrive mere om kvinder til søs. På redaktionen har vi valgt at forfølge den positive trend vi har været vidne til - fremgangen blandt kvinder i sejlsporten. Der er simpelthen kommet flere kvinder på vandet. Netværksgruppen Women on Water har stor succes, og i OL sammenhæng går World Sailing rigtig langt for at opfylde ligestillingskvoten om 50/50 fordelingen mellem kønnene.

Vi har stillet os selv spørgsmålet - hvorfor ikke gribe denne herlige bold, og trille den i mål med artikler skrevet af kvinder for kvinder?

I samme ombæring vil jeg også gerne benytte lejligheden til at ønske Signe Storr velkommen tilbage. Signe skrev artikler for BådNyt inden vi opkøbte bladet for 1½ år siden. Signe har savnet virket, så minsandten om ikke vi kan byde velkomme til hele to kvinder der holder meget af havet - og ikke mindst skrive om alle disse herlige oplevelser til søs

foto 06

Signe Storr tilbage med artikler i magasinet BÅD. Signe Har fra 2012- 2017 boet on/off på s/y Capibara, en Allegro 30 fra 1988. I 2013 krydsede hun sammen med sin mand Henrik Atlanten til Caribien, og parret har sejlet i Caribien, Bahamas og det østlige USA, inden de i 2017 sejlede retur til Danmark. Signe Storr har siden 2011 skrevet om både og sejlads samt blogget om parrets tur.

Velkommen til begge - det bliver rigtig godt...Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen