fbpx

Liga: Oure vil frem og op!

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er flere unge hold i 2. division end nogensinde før. Et af dem er Oure sejlerne, der lige nu efter 3. stævner er på en 7. plads. Selvom det ikke direkte giver adgang til 1. division, har de ambition om at rykke op, og gerne i år. Lige nu er det Sletten SAILING TEAM der fører 2. division.

Oure går efter 1. division
Oure Sejlerne – besætningen med elever fra Oure Sport og Performance havde en lidt hård start men er kommet rigtig godt efter det. Mikkel Petersen fortæller” Vi har haft nogen problemer i starten af liga-sæsonen, men vi føler selv at vi er kommet godt efter det. Vi forventer et godt stævne, hvor vi ender i den gode ende, og håber på at vi kan se os selv i 1. division inden længe”.

Holdet ser stævnet som endnu en mulighed for udvikling, de unge har den attitude det kræver at komme til top!

WOW er klar!
Sidst vi så dem sammen, var da de stod øverst på podiet til WOW Sailing Regatta Copenhagen. Nu her næsten et år efter, stiller næsten det samme hold op som WOW i 2. division.

Vi har spurgt holdet de ser som deres styrke her til det kommende stævne.
Lotte Meldgaard Pedersen fortæller: "Vi er stærkt sammensejlet hold gennem mange år og elsker konkurrenceelementet. Som tidligere matchrace sejlere er det sjovt med flere både på vandet og de intensive sejladser hvor vi har en god fordel i båd til båd situationerne".

Holdet består af:
👩‍ Lotte Meldgaard Pedersen
👩‍ Anne Sofie Munk-Hansen
👩‍ Tina Schmidt Gramkov
👩‍ Henriette Koch og
👩‍ Helle Ørum Ryhding

Der er tale om et hold af stærke sejlere, der glæder sig til at tage kampen op med de andre 17 hold.

Følg med LIVE fra weekendens sejladser her:
Se den samlede stilling her. 

Hold dig opdateret via Sejlsportsligaens hjemmeside her