fbpx

Hvad sker der dog for vores Sejlerlandshold i Enoshima?

Related Articles: For OL,Tokyo: Nedtur - ingen danske både i medaljekampene, Medal race Laser Radial - ikke god reklame for OL 2020!, Thomas Jacobsen: 'Vi fik en over nallerne'
Inkluder i Newsletter: Ja

KOMMENTAR: Ved For-OL som sluttede i sidste uge var det varmen der ’kvælte’ de danske sejlere. En ulidelig fugtig og ekstrem varm luft hang over Enoshima efter en tyfon havde hærget området, og det var tæt på ubrugelige forhold at sejle under. Enkelte landshold havde køle-containere stående til afkøling af sejlerne, og de danske sejlere brugte en form for køleveste – i stedet for redningsvest, for den havde racekomite accepteret at man ikke behøvede at sejlede med, udelukkende på grund af den helbredsrisiko som den kvælende varme udløste!

Resultaterne blev derefter, og sportschef Thomas Jacobsen var da heller ikke sen ude til at erkende at, citat: ’vi fik en over nallerne’

World Cup
Sådan er sport jo også. Op på hesten igen, er et af de vigtigste budskaber, når man ved at den indsats der lægges for dagen, er som den skal være – så skal resultaterne nok komme. Men hvad nu når det også går galt ved World Cuppen i denne her uge, hvor den kvælende hede er forsvundet? Det hele startede i går tirsdag, og det blev med meget uvante resultater for de danske landsholdssejlere..!

Ud samtlige fem klasser, hvor der stiller danske sejlere op, er det kun vores Verdensmester Anne-Marie Rindom som kniber sig ind i top-10, resten placerer sig som 12-14-14-og 18 – hvad pokker sker der for vores sejlere i Enoshima?

Man bliver jo som sådan ikke lige pludselig en dårlig sejlere, fordi man er omme på den anden side af Jorden. Hele Sejlerlandshold-setuppet er kørt i stilling, men på en eller anden måde, så må vi erkende at de svære forhold, som jo gælder for alle deltagere, går mere ud over de danske deltagere end hvad godt er.

En ting jeg har lært, man kan ikke kræve resultater – men indsatser, og hvis den er som den bør være, så er det bare om at klemme på, så skal resultaterne nok komme. World Cup stævnet er kun lige startet, de første resultater er tikket ind, og meget kan ske endnu.

Undgå panik.

Highlights fra dag 1 i Enoshima:









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *