fbpx

Ny strategi for Aarhus Int. Sejlsportscenter - gratis magasinartikel

Inkluder i Newsletter: Ja

'Make-It-Better’ hedder det Consulting firma som skal stå for at indsamle data og afholde interviews, der skal danne baggrunden for en ny strategi for Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Det er bestyrelsen for sejlsportscentret med Hans Skou i spidsen, som har igangsat en proces for at formulere en langsigtet strategi for sejlsportscentret.

'Vi har nu efter det første år med rigtig mange aktiviteter og events sammen med vore mange brugere fra sejlsportsklubber og foreningslivet i Aarhus og Danmark brug for at sætte nogle langsigtede strategiske pejlemærker for sejlsportscentrets udvikling' fortæller bestyrelsesformand Hans Skou og fortsætter 'Bestyrelsen inviterer som et led i forarbejdet til en kommende strategi, sejlsportscentrets brugere til at deltage i en undersøgelse om sejlsportscentrets første drifts år, og ønsker til fremtiden. Der vil også blive gennemført en række interviews med repræsentanter for sejlsportscentrets brugere, nationale og internationale organisationer samt bidragsyderne, som er vigtige for at realisere den kommende strategi'.

Bestyrelsen forventer ved årets udgang at kunne præsentere sejlsportscentrets nye strategi.

Som lidt ekstre bonusstof, får du her magasinet BÅD/540, hvor du fra side 8-12 kan læse et stort interview med bestyrelsesformand Hans Skou. Hent gratis den gratis udgave her

God læselyst

Kilde: Sejlsportscentret