fbpx

Uheldigt sammentræf med kamp om gæsterne

Inkluder i Newsletter: Ja

Søndag den 25. August bliver der kamp om befolkningen som har lyst til at deltage i en havnefest.

Vedbæk Havn fylder 100 år i år. Begivenheden bliver fejret, ved at lægge denne fest på samme dato som Vedbæk Havnedag – men ganske få km. derfra – lidt længere nord på, der holder også Rungsted Havn deres festlige weekend - hvilket uheldigt sammentræf!

I Vedbæk vil der være de sædvanlige aktiviteter, som havnedagen står for. Havnefesten indtager den nordlige del af havnearealet, hvor der bliver opstillet et stort telt, som skal være rammen om en børnebrunch om formiddagen, en reception om eftermiddagen, musikalske indslag sidst på dagen og middag for havnepladslejere og særlig indbudte om aftenen.

På begge sider af det store telt opstilles stande, som vil medvirke til, at fejre at havnen fylder 100 år. Blandt andet vil kommunens tre Rotary-klubber stå på en stand, hvor der vil være lotteri, og hvor en del af overskuddet som en gave vil gå til indkøb af redskaber til havnens nye fitness-plads. Hos fritidsfiskerne indrettes der smugkro, og havnens klubber vil have en fælles stand ved indgangen til havnen. Her kan klubmedlemmer vise interesserede vej til klubhusene. Team Rudersdal vil også have en stand, hvor man kan hilse på en række af kommunens sportsudøvere. Rudersdal Erhvervsforening arrangerer skattejagt på havnen og afholder i øvrigt den efterhånden kendte blindsmagning af vin, som erhvervsforeningen år efter år har holdt på havnedagen.

Rungsted i tre dage
På Rungsted Havn starter festivitassen allerede fredag, og det er alle tre dage med Ankers Tivoli som det store trækplaster, men hvor der naturligvis også bliver plads til de traditionelle havneløjer hvor kommunens politikere dyster i det våde element, ligesom der vil være en del aktiviteter på vandet hvor du får mulighed for at prøve Stand-Up Paddle, en vandski tur, eller at prøve og sejle i en j/80 - ligesom der vil være boder, musikalske indslag, og mulighed for at flyve i helikopter over området. 

Der vil helt sikkert blive kamp om gæsterne søndag den 25. August.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *