fbpx

Imponerende 58 fods dæks-saloncruiser fra Luffe

Inkluder i Newsletter: Ja
Bådmagasinet var blandt de første medier, som fik æren at være om bord på Luffes nye flagskib.
Luffe Yachts i Kolding har nemlig for nyligt søsat en fantastisk one off dækssalon cruiser til en privat kunde, og i vores trykte publikation magasinet BÅD, kan du i næste udgave ultimo august, læse om den spændende båd, der oser af smukt håndværk og med imponerende moderne teknologi, der gør båd og sejl nemme at håndtere.


Den nye Luffe 58 er nemlig bygget målrettet efter den nye ejers ønsker, til at kunne sejles af en besætning på blot to personer på cruising-ferie. Storsejlet rulles ned i en Furlerboom, mens bådens selvslående fok og flyvesejl som gennaker og Code 0 rulles med hydraulik.

Om læ er der lagt vægt på komfort under cruising, og der er fire ekstra køjepladser til at have familie og venner med om bord. Båden er et meget fint eksempel på, hvordan kundeønsker, design og sejlegenskaber kan gå fremragende i spænd i en stor dækssalonbåd.


Vores tur på Kolding Fjord viste nemlig også, at Oluf Jørgensen igen har skabt en velsejlende båd, der trods sine imponerende 58 fod alligevel byder på ægte sejlglæde. Endda i let vind.

Luffe 58 er en ægte one off båd, der ikke er bygget i form. Den er bygget indefra og ud over en indvendig form. Den nye båd er den næststørste båd Luffe Yachts har bygget. One off kæmperaceren ”Big T” på 72 fod er stadig værftets største nybygning.

Læs hele historien om Luffe 58 i magasinet BÅD der udkommer ultimo august.


Galleri




Seneste nyheder





Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering





Udvalgte artikler *