fbpx

'Ø' checker ind på din skærm – og vil gerne høre fra dig

Inkluder i Newsletter: Ja

Vi udvider teamet som fast vil skrive her på sitet, og fremover vil du også møde artikler, underskrevet af Øyvind Bordal.

Artiklerne som Øyvind skal tage sig kærligt af, vil blive en pæn blanding: Internationale kapsejladser og events, tips om dit og dat for sejlere, trends, og nyheder som har relevans for tursejlere, små interviews og dækning af personlige historier – og en kommentar eller klumme fra tid til anden, og styrke udviklingen i at binde vores trykte medie magasinet BÅD, og sitet her tæt sammen. De mere dybdegående artikler vil du finde under menupunktet markeret med en * - Artikler for abonnenter.

Send gerne en mail!

Og nu vi taler om udvikling: Øyvind Bordal lytter gerne til jer der til dagligt bruger baadmagasinet.dk. Mere interaktion med flere af læserne kan give et bedre resultat. I sidder der ude med en bred vifte af viden, kompetence, ideer og ikke mindst gode historier. Dem vil Øyvind gerne høre om. Når det er sagt, er det selvfølgelig vores ansvar som redaktion, i den sidste ende at udstikke en retning. At vide hvad der sker, og definere hvad der er de mest relevante nyheder. 

Men altså: Har du noget på hjertet, så smid gene en mail, enten til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller direkte til Øyvind på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Lidt om Bordal

For de af jer der ikke kender Øyvind Bordal fra magasinet BÅD (hvor han har skrevet artikler i mange år, og fortsat vil gøre), så er Øyvind oprindelig norsk, og har nørdet med sejlsport i forskellige afskygninger, lige siden glasfiber var en nymodens opfindelse. Eller næsten. Øyvind fylder lige om lidt 52 år, og har været så heldig at kunne rode med både og sejlads også arbejdsmæssigt. I 15 år endda på fuld tid, primært som journalist og forfatter. Selvfølgelig er Øyvind også aktiv sejler, med et efterhånden bredt pensum: International jollekapsejlads i flere klasser, en hel del offshore-sejlads (ofte shorthanded) og en lang række bådprojekter – klassiske træbåde, flerskrovsbåde, havgående fartøjer og senest en high performance one off cruiser, som I nok vil høre mere om, når tiden er inde. 

Det er en stor fornøjelse at byde Øyvind velkomme her på sitet som fast journalist. Nyd den pragtfulde og lunefulde skandinaviske sommer, nu hvor den er her! 

Øyvind glæder sig til at høre fra jer.